Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer
Před hodinou jsem si dala popkorn a po něm mi tak po 10-15 minutách začali hrozný křeče nad pupkem nepravidelný po chvilkách až ustoupili uplně.Přišla jsem dom najedla jsem se a bolesti se vrátilo mám břicho ztvrdlé přijde mi jak kdybych v sobě měla jeden velkem tvrdej kamen co se tlačí ven. Na zvracení mi není spíše cítím takovou nechut a když si na břicho zmáčknu bolí mě snad všude. Nevíte co to muže bát? nevím co stím dělat![:( :(]()
Před hodinou jsem si dala popkorn a po něm mi tak po 10-15 minutách začali hrozný křeče nad pupkem nepravidelný po chvilkách až ustoupili uplně.Přišla jsem dom najedla jsem se a bolesti se vrátilo mám břicho ztvrdlé přijde mi jak kdybych v sobě měla jeden velkem tvrdej kamen co se tlačí ven. Na zvracení mi není spíše cítím takovou nechut a když si na břicho zmáčknu bolí mě snad všude. Nevíte co to muže bát? nevím co stím dělat
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
iv®
0x
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]