Nejste přihlášen/a.
Jsem nemocná-v id a i když jsem velice skromná a nic si nedopřeji,nemám peníze na léky a moc nutně bych potřebovala zřídit
bezbariérový byt asistenční pomoc.Bohužel ossz mi v to nemíní pomoci!Život se pro mne stal velkým utrpením a s toho mála co
pobírám si opravdu nemohu koupit kompenzační pomůcky,které mi pomohou přežít! Poslední dobou se vybírá snad na všecko,
ale i tak mám snahu poprosit o jakoukoli malou pomoc.Věřím,že vytrvalým šetřením alespoň minimálně zlepším své neutěšené podmínkyZa jakoukoli,byť nepatrnou pomoc bude velmi vděčná-KYSELÁ MARIE
KPT.JAROŠE 105/B
56802 SVITAVY-LÁNY
Zkuste se obrátit na nadaci Paraple (www.paraple.cz), uvádím i jejich kontaktní údaje pro urychlení procesu:
Ovčárská 471
108 00 Praha 108 - Malešice
tel.: 274 771 478, 274 777 973
fax: 274 001 313
e-mail: paraple@paraple.cz
Osobně si myslím, že soukromé žádosti o příspěvek nemají příliš velký vliv ani dobrý zvuk - mnoho lidí se bezpočetněkrát napálilo a nikdo již nechce posílat peníze soukromým osobám bez záštity lety ověřeného spolku či nadace. Neobviňuji Vás z nekalého jednání, to vůbec ne, naopak Vám přeji co nejvíc sil a úspěchu v řešení situace - a právě proto doporučuji spíš než na anonymní internet se obrátit na konkrétní sdružení, která by Vám mohla mnohem více pomoci (nemyslím státní instituce, ty, jak víme, nemají peníze na nic než na platy zbytečných byrokratů). Držím Vám palce
Souhlasím s puem. Setkáváme se s tolika podvodníky, že se každý z nás bojí, že si zadá. Je potřeba se obrátit o pomoc na organizace, které pořádají sbírky. Ti jsou jediní, kdo vám pomůže. A ještě snad na Úřad v místě bydliště na sociální odbor. Když nebudou moci, nabídnou vám kontakt, případně způsob pomoci. Je mi velmi líto, ale pomoci vám nedokážu. Přeji vám, atˇpomoc najdede a váš život je hezčí a snadnější
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.