mam pritele, který mi porad strasne lze...vzdycky kdyz se pohadame furt mi rika jak me miluje atd.nevim uz co mam delat,lze opravdu moc,strasne me to stve ale moc ho miluji,poradte prosim...
Rozhodnutí je jedině na Tobě... Jestli žít s přítelem ve lži, nebo z takového vztahu odejít... I přes to, že tvrdíš, jak ho miluješ. Já bych nedokázala tuto jeho vlastnost neustále tolerovat.
Takový muž by neměl moji důvěru. A bez důvěry nemá dlouhou perspektivu žádný vztah... Když tak pořád lže, Ty mu opravdu věříš, že Tě miluje?!
Hehe, věk? Nebo jinak - jak dlouhý je vztah? Aáá, ten pojem miluji, co to znamená...? Trošku nám to přibliž... Myslím si ale, že je vše již OK... Zdravím
Já bych asi k takovému člověku neměla plnou důvěru. Nepíšeš, v čem všem Ti lže. A myslíš, že když Tě miluje, nelže Ti? Proč Ti lže? Je to v povaze a nezmění se. Rozmysli si vás vztah. Nezasloužíš si lháře
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.