Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,na vánoce jsem si koupila skládací sušák na prádlo který byl v akci.Nyní při rozbalení jsem zjistila,že jedna noha špatně stojí a nemá stabilitu.Neví někdo jak by mi měli vyřídit reklamaci,jestli vrátí peníze nebo dají nový sušák za stejnou cenu?děkuji
Dobrý den, a nebylo by snad rychlejší sušák si ponechat, lépe ho sestavit nebo někde přihnout a "doladit" stabilitu? Pokud je výrobek kompletní, tak bych si to dodělal doma.
Zdravím!
P.S. On ten sušák nemá nikdy žádnou extra stabilitu - pokud jsou dole takové gumové podložky, tak je dobré roztáhnout je až ke konci trubky (co nejvíce ke kraji).
doplněno 08.03.15 21:28:majsterjoe - nemyslím si, že bych to dělal nějak často. To se lépe podívejte na jiné příspěvky a možná budete překvapen, že si někdo otázku ani pořádně nepřečte a radí zcela mimo či vloží pouze názor nebo reakci na jiného uživatele a rádce. On ten Váš příspěvek také není pro tazatelku zrovna přínosný. Já bych kvůli "prkotině" nereklamoval, ale spíše se snažil výrobek zprovoznit a také bych si při reklamaci musel být jistý, že vada není nějaká moje chyba (montážní nebo v obsluze).
@ben vy rád odpovídáte na otázky na které se nikdo neptal, že? Já vím že se snažíte pomoct, ale pravidla by se měla dodržovat i tady. Já bych souhlasis s vaší odpovědí kdyby se tazatelka ptala co má s nestabilním sušákem dělat. jestli reklamovat nebo opravit.
Zboží v akci není bazar. Je to přechodné snížení cen a s kvalitou nemá co dělat. Pro zboží v akci platí stejná reklamační pravidla jako pro zboží jiné. Navíc, mám představu, že když zboží vrátíte rychle (hodiny nevím), vezmou ho úplně bez vysvětlování. Stačí říci, nehodí se mi, promiňte. Ve velkých marketech vezmou zboží zpět naprosto snadno. Malé obchůdky se brání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.