Nejste přihlášen/a.
Hezký večer. Prosím vás o typ, co dát zahrát rodičům k 50. výročí svatby v rádiu. Moji rodiče mají rádi dechovku a já se bohužel v této oblasti vůbec neorientuji. Ráda bych, aby to bylo tématem k jejich životu - láska, Pepíček, Mařenka, oba mají kořeny na Vysočině, účetní a veterinář oba v důchodu, milují své děti, vnoučata a pravnouče, zvelebují domek a zahradu. Ptát se nechci, datum se blíží a určitě by to prokoukli. Děkuji
V první řadě bych tajně prozkoumal jejich hudební archiv, tam se dá něco najít. Pak vzpomínejte na společné rozhovory, tam se občas hudba řeší a můžete poznat jejich vkus, co mají rádi. Pokud se s Vámi o hudbě nikdy nebavili, tak o ní zřejmě nemají ani takový zájem a můžete je potěšit třeba i něčím jiným. Je to podobné jako s dárky, nikdy nevymýšlím nic za nikoho jiného, ale snažím se ostatní poslouchat, a z toho občas nějaká inspirace kápne.
To jste nikdy nebyla u toho, když poslouchali písničky a některý z nich řekl: Tahle se mi líbí: Tuhle mám rád! Tohle je ta moje!
U nás si jeden pán, bývalý tesař, pokaždé dává zahrát Stavěli tesaři.
Co pro účetní, nevím. Ale pro veterináře - něco o koních. Pivovarští koně, Čtyři koně ve dvoře, Čtyři páry bílejch koní...
Já mám ráda country a folk, proto bych vybrala od Věry Martinové: Srdcem jsi zůstal u koní.
Nebo něco o lásce. Hezká je třeba Tvé vlasy kvetou, maminko, ale tam se zase nemluví o tom druhém. Ta je spíš jako vyznání pro maminku od rodiny, že jim s ní bylo vždycky dobře. Jaga.
Cesmíno, myslíš tuhle?
To je přece ona, chvíli poslouchej.
Já se opravdu této hudbě vyhýbám, prostě to není můj šálek čaje. Vím, že u rádia sedávají dopoledne každý den a poslouchají gratulace a mají radost, když hrají někomu jejich známému. Proto jsem si myslela, že by je to potěšilo. Ale tady se asi rady nedočkám, asi tu nejsou milovníci a znalci dechovek. Hezkou neděli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.