Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám dost zvlášstní dotaz a snad mi někdo z Vás poradí. Bratr se před měsícem rozešel s přítelkyní a ta ho doteď neustále bombarduje, že je v depresích, bere na to léky a teď přišla z báchorkou, že měla autonehodu a odvezli ji do nemocnice. Tam, že prej ji řekli, že má dost těžký otřes mozku a ona že jde domů. Nezlobte se, ale je možné aby někdo z těžkým otřesem mozku šel jen tak hned domů a doktoři ho nechali a věčně vysedával na facebooku a psal zprávy absolutně bez chybiček atd. Přece když jsem po otřesu, tak jsem úplně mimo a to jen třeba i při lehčím. Co si o tom myslíte? Bratr už je z ní úplně na prášky, věčně ho vydírá, že ji něco je, volá mu a snaží se na něj jít takto. Nevíte co s tím? Řekla jsem bratrovi, ať ji to přestane brát a dělat, že neexistuje, ale tgo on neudělá a já nechápu proč a pak si mě ztěžuje.Mám už toho plné zuby a nejraději bych ji zavolala, jenže to mi zatrhl bratr... Tak už nevím. Už jednou nás do krve rozhádala a kvůli ní jsme se dost dlouho nebavili...Nechci aby to bylo i teď tak. Ale ona mi tak pije krev, že se vždycky vzteknu...moc díky
Také zdravím. Neřešte věci, které se Vás netýkají. Toto je záležitost Vašeho bratra a pokud on se dává citově vydírat svojí bývalou přítelkyní, Vy s tím nenaděláte nic. Na to si musí přijít on sám, že za svůj život je zodpovědný každý sám. Jeho bývalá přítelkyně si k němu dovolí tolik, kolik on jí sám umožňuje. Vy se nemáte proč vztekat, není to Vaše věc a bratr Vám to dal i jasně najevo. Respektujte ho, pak nebude důvod proto, abyste se spolu hádali. Já bych mu dala jen najevo svoji podporu. Třeba tím, že kdyby potřeboval s někým tuto věc probrat, jsem tady pro něj. Vyslechnout, nesoudit, hlavně se nevztekat... Jinak bych se sama do toho vážně nepletla.
Nepomůže jí nic jiného, než si najít nového chlapa. Viz:
Moje známá - celý život "promarodila", hypochondr jako hrom. Neustále ji bolelo břicho, ucho, střevo, žaludek, kotník, slinivka...pokaždé si něco našla. S gustem vyprávěla, jak měla průjem či zvracela, popisovala množství, kolikrát a barvu. I když jinak to nebyla vůbec zlá ženská, měla jsem z ní občas žaludek až v krku. Pomohla velice smutná záležitost.
Zemřel jí manžel. Paní se nejprve utápěla ve smutku, po čase si našla v lázních rozvedeného pána. Naštěstí to nebyl žádný sňatkový podvodník, žijí spolu dodnes. Paní je jako křepelička, běhá, veselí se a když schválně zavedu řeč na nemoci, okřikuje mě: "Prosím tě, nech těch nemocí, kdo to má poslouchat! Já jsem úplně zdravá!"
Takže pomůže nový partner. Aspoň z té mé známé udělal úplně jiného člověka - směrem k lepšímu. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.