Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám problém navázat konverzaci

Od: ank odpovědí: 2 změna:
Ahoj,mam takový menší problém. Když jsem s někým koho moc neznám, nevím o cem se s nim bavit. Skoro mam panickou hrůzu z toho, že zůstanu s někým koho moc dlouho neznám sama v místnosti, protoze nevím o cem se bavit. Nebo představa ze pojedu s někým takovým na lanovce je pro me desiva ! Nevíte jak se toho zbavit? Diky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

Na lanovce nekonverzovat, ale raději se pořádně držet, abyste nespadla dolu. Ani v místnosti není vaši povinností mluvit. Ale jestli to za povinnost povazujete,...vazne by z vas nevypadalo nic o počasí?

Eulálie mně nahrála s tím počasím...Pokud člověk neví,tak ze začátku,aby se prolomily jisté konverzační bariéry,tak se o něm hovoří :) A když ani potom se dotyčný nechytne,tak pokračuji :"Jé,to je stejně dobrý lékař,že? Mně už tři dny vůbec není dobře,mám bolesti v krku,bolesti kloubů a mám horečku..."Blá,blá,blá...A ten dotyčný se chytí s jeho nemocí...Lanovka? Dobrý příklad..."Jééé,doufám,že ta lanovka má pevná lana,doufám,že nás udrží .A zrovna máme dnes tak krásné počasí,dívejte se,je vidět áááž tam a tam,krásná vyhlídka...A Vy jste odkud? Tam to znám,máte tam krásné koupaliště,kostel,náměstí,lesy..."No a je to,to by musel být ten druhý buďto hluchý,nebo by musel mít také sociální fobii jako máš ty,ale i přesto,chytil by se a chytí se...Vždy jde jen o to začít ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]