Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, mám otázku. Pokud už nějakou dobu píšete příběhy na veřejné stránky, jako je třeba Wattpad, máte kladné ohlasy a baví vás to, je šance nějaký takový příběh nakonec vydat, i když vám je jen 15 let? Jak mám ale najít to správné vydavatelství a jak ho kontaktovat? Předem děkuji za odpovědi
Jedna z možností je vydat knihu vlastním nákladem, třeba 10 výtisků, a zkusit je prodat třeba na aukru. I když na tom třeba proděláš, zkušenost je k nezaplacení
Zdravím.! Zkuste si nejdříve získat "několik".. (stovky) čtenářů na nějakém webu a ti Vám v tom pak rádi pomohou.
Skutečně se to stalo a ne jednou. Na zbohatnutí to sice jistě nebude, ale Vaše prvotina pozná světlo světa.
A o to snad jde.!
Sykomora.cz
Já si myslím, že to není o vydavateli. Ten by se našel, kdyby byl přesvědčen, že se kniha prodá. Schválně, kolik knih si vaše rodina za poslední rok koupila? A kamarádi? A známí? Všimnul jste si stánků Levné knihy? Za normální cenu lidé nekupují, tak se je knihkupci snaží prodat se slevou. A stejně neprodají! Sklady mají narvány knihami, které nikdo nekoupí a půjdou do stoupy. Nikdo je nekupuje, nechce je, nemůže koupit. A o tom to je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.