Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šance napsat dobrou knihu?

Od: sayari odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer, mám otázku. Pokud už nějakou dobu píšete příběhy na veřejné stránky, jako je třeba Wattpad, máte kladné ohlasy a baví vás to, je šance nějaký takový příběh nakonec vydat, i když vám je jen 15 let? Jak mám ale najít to správné vydavatelství a jak ho kontaktovat? Předem děkuji za odpovědi:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jedna z možností je vydat knihu vlastním nákladem, třeba 10 výtisků, a zkusit je prodat třeba na aukru. I když na tom třeba proděláš, zkušenost je k nezaplacení :)

joudic*
hodnocení

0x

neni zadne spravne vydavatelstvi, jedine spravne je, to ktere ti to vyda *smich* takze to posli na vsechny, a kdyz neprijde zadna odpoved, tak smula :)

sayari
hodnocení

2kedar*
hodnocení

0x

Zdravím.! Zkuste si nejdříve získat "několik".. (stovky) čtenářů na nějakém webu a ti Vám v tom pak rádi pomohou.

Skutečně se to stalo a ne jednou. Na zbohatnutí to sice jistě nebude, ale Vaše prvotina pozná světlo světa.

A o to snad jde.! :)

Sykomora.cz

sayari
hodnocení

Mám tisíce, ale chtěla jsem se zeptat jenom proto, kdybych náhodou v budoucnu chtěla zkusti štěstí.:)

hodnocení

0x

Já si myslím, že to není o vydavateli. Ten by se našel, kdyby byl přesvědčen, že se kniha prodá. Schválně, kolik knih si vaše rodina za poslední rok koupila? A kamarádi? A známí? Všimnul jste si stánků Levné knihy? Za normální cenu lidé nekupují, tak se je knihkupci snaží prodat se slevou. A stejně neprodají! Sklady mají narvány knihami, které nikdo nekoupí a půjdou do stoupy. Nikdo je nekupuje, nechce je, nemůže koupit. A o tom to je.

sayari
hodnocení

Moje rodina nečte, čtu jenom já. Koupila jsem si pár knih za normální danou cenu. Ale máte pravdu.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]