Nejste přihlášen/a.
Přibližný letopočet původu fotografie může spadat do období první republiky, rozhodně to bude před rokem 1930.
Tiffany - dík.
Nikc - já vlastně četl jenom název otázky, rok jsem tedy neřešil.
Pepr - jestliže to stavíš takhle, tak neznáš a nikdy nepoznáš.
Ladine, vy jste Rosu našel, to jste dobrý. Zase tak daleko jsem nebyla. Emma žila do roku 1930. Byl to asi chyták.
doplněno 06.03.15 00:41:Obě jsou narozené ve znamení Ryb. Vyzařuje z nich tajemno.
"Byl to asi chyták."
Nene, našel jsem to v nějakých novinách z roku 1930, takže to nemohlo být starší.
@ladinpraha: Znám vaše fígle, ale ... pšššt, mlčím jako hrob
@Ladinpraha: No tak obrázek na Gůglu ještě najít zvládnu.
doplněno 06.03.15 17:59:@babkazov: Odněkud z východu je přísloví? Tak to neznám vysvětlete prosím.
A tím prstem ke hvězdám myslíte co? Dejte příklady, kde to často dělám?
doplněno 06.03.15 18:05:@babkazov: Jako předpokládám, že mě považujete za přízemního člověka, jen by mě zajímalo, kde se podle vás takto projevuju.
Pepříku, víte co znamená přísloví odněkud z východu? "Jen blázen se dívá na prst, který ukazuje ke hvězdám" Přesně tohle velmi často děláte.
doplněno 06.03.15 10:15:mlicko a kdo toje? To je moc pěkná paní.
doplněno 06.03.15 10:31:Ahááá, Bene, děkuji.
Dobrý den, podívejte se do toho odkazu na "wiki" a tam je o té paní celé pojednání. Jinak, je to učivo základní školy . No, možná se dnes o ní už neučí. Zdravím!
babkazov - není zač. A zopakovat si učivo .
Super, děkuji za odkaz, Google se podle obrázku nechytil, ale hlava tušila, že už to někde viděla.
Tak už vím, proč mi Google negooglil, jsem mu to nacpal v nesmyslné velikosti a nějak to nezchroupnul. Po přečtení zdejších příspěvků jsem mu to nakonec úspěšně vnutil...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.