Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji poradit,co je dobré na ledviny,očistění,při špatné funkci.
Děkuji.
Bříza-list, zlatobýl celík, vřes, mladé fazolky-lusky, přeslička, chmel-šišky, kořen libečku, každého asi 10gr zalít 1/2l ne vařící vody, nechat vyluhovat 10min a popíjet.
Každé ráno na lačno-sklenice vlažné vody a v ní rozmíchaná lžíce kvalitního medu . Nezkoušela jsem ale prý je to výborná očistná kůra pro všechny orgány.
Pokud už máte diagnostikované nějaké onemocnění ledvin tak nejlépe poradí lékař, tam už babské rady obyčejně nic nezmůžou.
Děkuji za radu,jedná se o syna 33let,dlá dispečera na směny,den noc,so,ne.psychicky náročné.
jedna paní ,která se zajímá o léčitelství mi říkala,že má určitě nemocné ledviny ,je oteklý a potí se.
Prý je na tom špatně i nervově a psychicky.
No já bych to viděla spis na pořádné vyšetření u lékaře a ne u léčitele. Bylinky maji mit podpůrnou léčbu, ale nevyleci všechno.
O preventivních prohlídkách "závodního" lékaře bych mohla vyprávět romány. V podstatě Vám pouze změří tlak. Rozhodně neřeší žádné zdravotní problémy, jenom vyinkasuje platbu za výkon.
po pravdě, vím, jak vypadaly vstupní prohlídky u nás ve firmě pro dělníky. Nic až tak podrobného. S takovými potížemi raději opravdu zajít k svému lékaři a snažit se domoct nějakého odborného vyšetření. Např. i ta štítná žláza. Kamarádka byla věčně příšerně unavená, zadýchávala se, přibrala, ale obvoďák nic - jasně, zadýchává se, když přibrala...
pak jí někdo poradil štítnou žlázu, ukecala doktora, aby ji poslal na odborné vyšetření ( náš obvodní se pokládá sám za výborného diagnostika, takže jen tak nikam nepošle ) a hle´dme, štítná žláza to opravdu byla. Kamarádka bere léky, a už je jí dobře - jen nadváha zůstala...
Z bylinek kombinace-zlatobyl,lichořeřišnice,vrbatka,kakost.Z bylinných výluhů by byla vhodná vrbovková směs.Já osobně mám v oblibě výrobky dědka kořenáře,které jsou dostupné v dobrých obchodech s bylinkami. dedekkorenar.cz/... Bez jeho dubové kůry by jsme doma nefungovali(první pomoc na afty),ale to je z jiného soudku
...a také by mu prospěly(kapky z výluhů)třezalková směs nebo lichořeřišnicová směs.Ty jsou na detoxikaci těla,při rekonvalescenci a odbourání "pozůstatků"nemocí.Prostě očista těla.
No jasně,tam mu zjistí jen vysoký tlakmaximálně...kolega je taky "červený",oteklý,vlasy mu padají ze stresu(to mu řekla rovnou na kožním)věčně ve spěchu nebo na přesčasech a u doktora je taky zdravý,ale vůbec tak nevypadá.-)Bylinky nejsou špatná volba,chce to jen užívat poctivě a pravidelně a to chlapi mají problém.Jak jsem psala,více se přikláním ke kapkám(jsou silnější jak odvary)a pokud cítí i nervově vytížený,třeba se mu i špatně spí...tak očistná kůra.Třezalka nebo lichořeřišnice.
Preventivní prohlídka je k ničemu, to chce případné speciální vyšetření. Ať zajde syn za doktorem a popíše mu zmíněné obtíže. Ačkoli mám "svoji" léčitelku (tohle slovo nemám moc ráda, protože pablbů a podovodníků, co se zvou "léčiteli", je čím dál více, tak mám ráda jistotu - sono, rentgen, vyšetření krve a jiné speciální úkony.
Bylinkami nic nezkazíte, ale třeba tomu taky vůbec nepomůžete. Nehldě na to, že bylinky by se neměly užívat dlouhodoběji.
Jsme malé 50000 město jihlava, tedy žádná klinika, praktický lékař se ptá, již mezi dveřmi, co potřebujete, né co vám chybí, nebo co máte za zdravotní problém? Bohužel i do zdravotnictví proniklo tržní hospodářství. Trhni jak můžeš, pro sebe!
Stejně nevím jestli chlap pujde na vyšetření.Ze Zkušeností si myslím,že pokud chlapy nic nebolí nebo je to jinak pravidelně neomezuje,tak nikam sedět do čekárny nepůjdou.Záleží jak se cítí on,to musí vědět sám.
Nechat se celkově vyšetřit na klinice, neb soukromé klinice. Obvoďák je dobrý změří TK, poslechne srdíčko, ohmatá krk a bříško, mrkne do úst a prohlídka je hotová. To taková čtyřkolová plechovička je daleko jednoduší ale nasadí se na diagnostiku, zkoumá, zkoumá, někdy se porucha najde někdy nikoliv, pokud automechanik provede preventivní prohlídku pohledem a poklepem, tak objeví minium závad, neb žádnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.