Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OSVČ pozdní ohlášení

Od: luis odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

chci se zeptat vás zkušenějších jak to je.

Chtěla jsem si vyzkoušet livechat, tak jsem si ho teda vyzkoušela. (Protože jsem přišla o práci)

V prosinci, kdy jsem tam byla pár hodin jsem si vydělala 7 792 Kč.

Zkoušela jsem to dál a baví mě to. Teď již mám více, a každý měsíc se částka zvyšuje. Chci se nahlásit jako OSVČ.

Jaké datum mám nahlásit o zahájení činnosti? Budu nějak pokutována za pozdní ohlášení? Toho se celkem bojím, ale zase chci být nahlášena jako OSVČ jako každý jiný.

Moc děkuji...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

myslim, ze to jde i zpetne, protoze priznani budete podavat az pristi rok, 7tis z predchoziho roku danit nemusite

doplněno 05.03.15 00:43:

samozrejme musite pak doplatit soc zdrav, nicmene ja to platim rocne nebo kdyz prijde vyuctovani, tolik to penale zas neni a mam radeji platit velke castky nez posilat nekam mesicne drobne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]