Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osel Martin ze mlýna

Od: magdalen* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,

v Albertu jsem dostala kartičky Farmy, byly tam husy, ovce, vozík a oslík. Vnučka říkala koník, kouknu na to a říkám, to je oslík Martin. A v tu ránu mně brnkla písnička: Majránko naše malá, kams nášho osla dala? Kams dala osla Martina, co vez tě do mlýna. Pak tam ještě bylo něco o tom, že osli barvu mění. Bylo to s dějem, něco jako Jeho přítel všetečka,.Toho jsem na int tehdy našla, ale tady, ani ťuk. Nezná někdo?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, je to bez záruky, ale podívejte se viz odkaz. Zdravím!

tramp.pagesperso-orange.f/...

doplněno 05.03.15 00:30:

Nemáte zač. Jsem rád, že je to ono - můžete si to "střihnout"i francouzsky .

doplněno 05.03.15 00:36:

Jo jo, melodie tam není, tak je fajn, že ji znáte.

magdalen*
hodnocení

Moc děkuju, je to ono. Písničku jsem poslouchala s maminkou, měla jí ráda. Léta jsem na ní nevzpomněla, dneska mě tak brnkla v hlavě a nemohla se jí zbavit. Budou mít radost i vnoučci, soudím podle toho Všetečky.

Ohromný dík!

magdalen*
hodnocení

Francouzky neumím, ale melodii si pamatuju, takže pěju a vnoučata to naučím. Vrátil jste mně do dětsví. Ještě jednou děkuju!

iz*
hodnocení

1x

Odpověď už jste dostala – Zpěvy sladké Francie.

Já si neodpustím vzpomínku na Eduarda Kohouta, který měl Francii velice rád,

rád recitoval francouzské básně a úžasně zpíval i tyto písně ...

jelinkova
hodnocení

1x

Jde o francouzskou píseň, na youtube ji zpívá Eduard Kohout. Jmenuje se Mariánka :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]