Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
v Albertu jsem dostala kartičky Farmy, byly tam husy, ovce, vozík a oslík. Vnučka říkala koník, kouknu na to a říkám, to je oslík Martin. A v tu ránu mně brnkla písnička: Majránko naše malá, kams nášho osla dala? Kams dala osla Martina, co vez tě do mlýna. Pak tam ještě bylo něco o tom, že osli barvu mění. Bylo to s dějem, něco jako Jeho přítel všetečka,.Toho jsem na int tehdy našla, ale tady, ani ťuk. Nezná někdo?
Dobrý den, je to bez záruky, ale podívejte se viz odkaz. Zdravím!
doplněno 05.03.15 00:30:Nemáte zač. Jsem rád, že je to ono - můžete si to "střihnout"i francouzsky .
Jo jo, melodie tam není, tak je fajn, že ji znáte.
Moc děkuju, je to ono. Písničku jsem poslouchala s maminkou, měla jí ráda. Léta jsem na ní nevzpomněla, dneska mě tak brnkla v hlavě a nemohla se jí zbavit. Budou mít radost i vnoučci, soudím podle toho Všetečky.
Ohromný dík!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.