Nejste přihlášen/a.
Poraďte prosím značku, druh mléčné čokolády, která má nižší obsah cukru a není u ní tedy dominantní přeslazená chuť. Nechci hořkou čokoládu, ale mléčnou, u které vynikne mléčná a kakaová chuť a netrnou z ní zuby
Z mléčných je u nás doma jasný favorit mléčná Bellarom z Lídlu a v hodnocení je vždy na prvních příčkách.Ta mléčná chuť je supr a myslíme,že přeslazená není.Cukr je uveden až na třetím místě,což u všech není.Ovšem každý má jinou chuť. nasepenize.cz/...
Dobrý večer, též nesnáším, když hlavní chuť čokolády je přeslazenost. U mléčných čokolád je to bohužel výjimka, když tomu tak není. Milky apod., to je hrůza.
Ten Belladrom z Lidlu není zlej, už jsem ho díky Lucii vyzkoušela je to mírný nadprůměr, co se té sladké chuti týče. Převažující chuť u toho Belladronu jsem cítila sytost, smetanovost.
Dokonalá mléčná čokoláda bývala Nestlé v červeném obalu, už u nás ke koupi není.
Nedávno jsem ochutnala mléčnou čokoládu úplně tu nejlevnější z PennyMarketu a ušla, rozhodně méně cukru než v Milce.
Dražší čokolády kupuji též v DM (drogerie ), ale jaké tam mají mléčné, to nevím, hořké tam mají dobré.
Budu toto vlákno sledovat a doufám, že někdo nepřeslazenou mléčnou čokoládu doporučí
Milka je strašně sladká. Měla jsem belgickou z Rossmena a měla několik % kakaa, ta byla dobrá. A taky z Kauflandu Dominikánská republika je tam psaný, má 70% kakaa, taková malá čokoládka. Dokonce i v Tescu měli Tesco čokol. s Dominikánským kakaem a taky moc dobrá byla.
Tak jsem tedy dala na radu a Bellarom mléčná je dobrá, ale pak je ještě Bellarom rich a to je teprve něco - přesně to, co jsem hledala! Intenzivní chuť, je tak na pomezí mléčná/hořká a není tak moc sladká! Takže děkuji Lucii za výborný tip!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.