Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestupek-jak to chodí?

Od: mikiki3 odpovědí: 2 změna:

Zdravím, chci se zeptat,spáchal jsem přestupek, náklady na něj mě vyčíslili na 2 500kč + škoda. Chci se zeptat, jak to chodí na úřadě , když tam přijdu podle daného termínu? Bude tam semnou i osoba, která je požkozená? Dokdy je nutno uhradit obě částky? Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Miki, asi pletete pojmy, přestupek je porušení nějakého předpisu. Nemůže být na něj náklad 2500Kč.

ASi bude přestupek projednán ve správním řízení, a náklady správního řízení činí 2500Kč, + sankce za přestupek. Mimo to bude náhrada škody, kterou jste způsobil přestupkem.

Ale jen vařím z vody, páč nevím podrobnosti o Vašem problému..

doplněno 05.03.15 14:53:

Při správním řízení může být i poškozený. Do kdy musíte zaplatit, bude uvedeno ve verdiktu.

mikiki5*

omlouvám se, ano ,tak to bylo myšlené, jak píšete Vy. Spáchal jsem přestupek, kdy jsem omylem získal 4 000kč a z toho mě policisté obvinili z přestupku + v dopise od úřadu je napsáno 2 500Kč na správní řízení (náklady). Bude tam i požkozený? Popřípadě, do jakého termínu musím splatit tyto závazky?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]