Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám prosbičku pro lidičky z Brna a okolí. Poraďte mi prosím lékaře, co nehledí jen na to jak se na pacientovi obohatí, ale takového kdo skutečně vyřeší problém. Jsem od léta na hromadě doma a nikdo mi není schopný pomoci. To je pořád změříme teplotu, jo ano máte teplotu, tak si lehněte doma a dejte si čajík, nebo mě jen ládují ATB, ale po dobrání znovu příznaky a dokola. Ale co je příčinou, to nic. Prosím žádám Vás o pomoc, jsem už zoufalá. Už mě to nejen finančně ale i psychicky ničí. Nebo někdo kdo má podobné zkušenosti, jak to řešil. Moc děkuji
Hezký den. Ke zpoustě odborníků můžete jít bez doporučení, praktikovi si můžete sama říct o krevní testy nebo o doporučení k odborníkovi. Vrací-li se mi kašel, rýma.. požádám o stěry, ještě se nestalo, že by mi praktik toto odmítnul. Nemusíte hledat nového lékaře, stačí říci mu co po něm chcete, teprve až nevyhoví, hledám lékaře.
Jakékoliv doporučení bude jen subjektivním pocitem.. mrkněte se na znamylekar.cz/... a prostě musíte zkusit osobně. Počítejte trochu s faktem, že opravdu dobrý lékař může odmítat další pacienty pro svou vytíženost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.