Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Socialni davky v těhotenství

Od: luca* odpovědí: 1 změna:

Dobry den chtela bych poprosit o radu,ziju s pritelem u jeho rodicu a jsem v 5 mesici tehotenstvi podporu s uradu prace uz neberu mam ji vycerpanou,jsem na neschopence do konce tehotenstvi a zajima me jestli mam narok na nejake penize od socialky,pritel je na uradu prace a prividelava si bokem a od 1.8.2009 jde na smlouvu mohl by ste mi prosim nekdo poradit dekuji moc Luca

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Obraťte se na sociální odbor příslušného městského úřadu. Ten mimo jiné má v pracovní náplni pomáhat na úseku péče o matku a dítě:

- při péči o rodiny s dětmi
Sociální odbor působí na obnovení narušených funkcí rodiny, vykonává poradenskou a výchovnou činnost, zajišťuje sociálně-právní ochranu dětí, především chrání právo dítěte na řádnou výchovu a ochranu oprávněných zájmů dítěte.

Jinak ještě jedno upozornění - píšete, že Vás přítel je na ÚP a přivydělává si bokem. Je to tak možné, ale jistě víte, že je povolený výdělek do výše 4.000 měsíčně, ovšem s nahlášením na ÚP.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]