Nejste přihlášen/a.
Ahoj,mám jeden velký problém v září jsem ještě v té době ve své staré práci napsal El. a plyn od čezu na své jméno... můj teď už bývalý zaměstnavatel eni jedno z toho neplatil o čemž jsem neměl ponětí... nyní už u něho nepracuji a dluh zhruba 50 000 mi zůstal a vymáhat ho budou po mě... právě že se chci seztat jestli se to dá nějak prokázat když na dané adrese měl svoje ičo i jméno atd... pouze ta el a plyn bylo psané na mě... měl jsem dodávku kterou jsem si kdysy zakoupil a používal ji při této práci... bývalý šéf ji ale chtěl ať ji přepíšu na ni nebo nezaplatí plyn ani el... tyto jeho sms mám stále schované.. jak to mám teď řešit? jedině asi přes právnika že? podat trestní oznamení pro podvod nebo něco podobného... prosím o jakoukoliv radu či odpověď díky.
Vůbec nechápu proč jste psal odběry na sebe? Muselo to mít nějaké výhody, která nám neříkáte. Když bude ex zaměstnavatel tvrdit, že jste jeho firmu chtěl tímto sponzorovat, tak jste v háji. Máte nějaký doklad, že jste vyzval zaměstnavatele k úhradě nedoplatku nebo k přepisu odběratele? El i plyn jste mohl kdykoliv odhlásit i bez souhlasu zaměstnavatele. Že jste mu platby nekontroloval, je váš problém. Nedává to smysl, zaplatit budete muset.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.