Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam jít za holkama?

Od: kamjitzaholkama odpovědí: 11 změna:

Kde venku se pohybuje nejvíc děvčat?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Děvčata ráda tancují. Co se třeba přihlásit do tanečních? Nedávno zde padl opakovaně dotaz, kdy slečna hledala partnera do tanečních. Takže tam je o chlapce asi nouze. Pokud se chceš seznámit, pak by to možná za pokus stálo...

doplněno 01.03.15 20:10:

M - děkuji.*slunce*

Pokud by ho tancování bavilo, nebo baví, možnost to určitě je. Ale pokud by se tam přihlásil jen kvůli holkám, tak za mě palec dolů. To platí všeobecně..nebudu dělat něco co mě nebaví a přetvařovat se, jako že mě to hrozně baví. Něco jiného je, když kvůli ní jednou půjdu do kina na film, který uplně nemusím..to se překousnout dá.

Jinak se mi tvoje odpovědi kapkonadeje hodně líbí a stotožnuji se s nima ;)

hodnocení

0x

V jakém věku? U nás je u školky hřiště, kde jsou holek desítky...

doplněno 01.03.15 13:53:

V tomto věku zřejmě zájmové kroužky, kostel či modlitebna, škola a okolí...

doplněno 01.03.15 14:38:

souhlas s Kapkounaděje - není jednodušší začátek konverzace než "smím prosit" *palec*

kamjitzaholkama
hodnocení

Věk od 15-20...

cookie*

v MHD, na diskotékách (ale tam jsou takový ty frajerky..), jak již bylo zmíněno - v tanečních, nebo prostě jen jít ven, koukat kolem, po ulici.. já jsem často u koní :D prostě se rozhlížet :)

zztop*
hodnocení

0x

Bordel, hospoda, škola, obchody s hadrama

hodnocení

0x
Hmm,zajímavý dotaz...Nejvíce asi v ženských věznicích :-D
Ale ted vážně,děvčata jsou přece všude,stačí se řádně dívat.V nákupních centrech u oblečení,u šperků,u bot,v drogeriích,v posilovnách,v kadeřnictví,v kavárně,v cukrárně,v restauracích,v kinech...Není to ohrožený druh...
zztop*

To jako vážně hledat ve vyjmenovaných místech normální holku? Tam jsou snad duté palice, zlatokopky a podobné ne? Neříkám každý/každá potřebuje boty a podobně, ale většinou tam vidím jen slepice co mají z nudy v hlavě vzduchoprázdno.

zztop,Vaše přítelkyně či manželka nebo dcera,sestřenice,neteře,sestry jsou také zlatokopky nebo slepice,když si chodí kupovat oblečení? *nevi*

pohanka*
hodnocení

0x

Holčičí sporty - na hřišti, lední stadion - krasobruslení, sportovní stadion mažoretky, lehká atletika

hodnocení

0x

Do kina na ,,50 odstínů šedi,, tam najdete 90% žen a dívek. :--))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]