Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se ho zeptat, jestli se mu líbím?

Od: pufi* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, chodím do třídy s jedním klukem. Líbí se mi už hodně dlouho. Bavíme se spolu, smějeme se, myslím, že si rozumíme. Pořád se na mě dívá, i když si toho všimnu. Vždycky uhnu první já. Když někdo ze srandy řekne, že se mu líbím jen se usmívá, nebo když mu něco pochválím taky se usmívá. Taky se mě dost často ptá, jestli mu něco sluší. Všimla jsem si, že když se bavím s jiným klukem, tak žárlí. Ale občas mě taky ignoruje a nevšímá si mě. A další problém je ten, že je tu ještě jedna holka, se kterou se baví víc. Nevím jestli se mu líbím a už vůbec nevím jak mu to říct. Máte někdo nějakou radu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud se Tě často ptá, jestli mu něco sluší, pak mu evidentně záleží na Tvém úsudku. Možná je to i jeho taktika, aby zjistil, jestli on se líbí Tobě. Zkus na to jít stejně. Zeptej se ho také občas, jestli Ti to sluší, jestli se mu líbíš v tom, nebo tamtom..Píšeš, že když se bavíš s jiným klukem, tak on žárlí. I Ty žárlíš na něj, když chápeš jako problém to, že se více baví s jinou. Problém dnešní mládeže často spočívá v tom, že spolu neumí komunikovat z očí do očí. Komunikace přes FB jim jde, ale jinak se spolu stydí mluvit. A to je velká škoda. Zkus mu navrhnout, aby na Tebe počkal po škole, že by ses ho chtěla na něco zeptat. A pak se ho zeptej, proč mu tolik záleží na Tvém úsudku, jestli se mu líbíš, protože on Tobě jo. Hlavu Ti neutrhne a situace se mezi vámi trošku třeba posune. Věř si a neboj se ten zájem projevit Ty sama!

pufi*
hodnocení

Děkuji, moc jste mi pomohla :)

iz*
hodnocení

0x

A chceš se mu líbit? Jestli ne, není co řešit.

Zajímá-li tě, jestli se mu líbíš, nemůžeš "mu to říkat",

měla by ses ho zeptat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]