Dobry den chtela bych se zeptat,jsem na uradu prace a uz neberu podporu,ted jsem v 5 mesici tehotenstvi a nevim jestli mam narok na socialni davky neberu ani korunu,myslite ze kdybych mela narok tak by mi to socialka poslala o 6 mesicu zpetne dekuji za odpoved Luca
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
141
0x
Samozřejmě, že máte nárok na soc. dávky, ale všechno se odvíjí od toho, zda žijete sama nebo s přítelem nebo s rodiči. Posuzuje se totiž příjem všech členů rodiny (nebo přítele-otec dítěte) ve společné domácnosti.
luca*
Dekuji za odpoved,ziju s pritelem u jeho rodicu, pritel je na uradu prace a privydelava si bokem a od 1.8.2009 jde na smlouvu tak nevim Luca
Nezapoměňte luco, že také otec dítěte má povinnost i před narozením děcka podílet se na pořizování výbavičky a ostatních potřebných věcí. Tak to nenechte a dohodněte se s ním ještě před porodem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.