Nejste přihlášen/a.
Zjistila jsem že muj přitel traví čas na seznamkách a domlouvá si schůzky a tvrdí jim že je nezadany + na fb si piše se slečnou o lechtivích věcech a domlouvajisi schuzky a nakonec si telefonují . On mi tvrdí že je to všechno jen žert moje duvera je vháji muže te mi poradit dá se mu zase věřit má někdo podobnou skušenost ...
Dobrý den, patrně jste aktivně chtěla zjišťovat a tak se to povedlo. Důvěra je v háji, ale zase to už víte - partner něco hledá, co nemá u Vás. A věřit se mu už nedá. Zdravím!
P.S. Jestli to on vše bere nezávazně a jako žerty, tak je podrazák (nebo tam nachází lidi stejného ražení).
Částečně souhlasím s Liu, mezi flirtem a hledáním na seznamce a voláním si s cizími potenciálními "kamarádkami" je dost velký rozdíl. Já bych takového chlapa nechtěla, zvlášť po jeho lhaní, že je prý o žert. Doufám, že nejste tak hloupá, abyste na tyhle řeči naletěla. Sama jsem se kdysi podívala do mobilu bývalému, a objevila, že má milenku. Od té doby jsem to žádnému neudělala, ale pouze tak jsem si mohla ověřit, že mi lže a podvádí mě. Pro mě je rozhodně horší žít v nevědomosti s lhářem po boku, než hledat a najít.
Nesouhlasím s výše vyřčeným výrokem, že hledá, co u Vás nemá. Spouta chlapů mohou mít třeba modré z nebe, a stejně to budou prostě kurevníci, které pálí dobré bydlo.
jsou 3 možnosti
1/ není s Vámi spokojen
2/ je s Vámi spokojen, ale nevěnujete se mu dostatečně
3/ je to zmetek
Rada je universální:
Promluvit si, a pokud to okamžitě nepřestane a to ještě pokud Vám nedá Vámi přijatelný důvod proč tak činil >> okamžitě opustit. V 90% se nikdy nenapraví, a pokud, tak za 10 let, a na to nemáte čas
Ono je hezké a lehké říct, že máte odejít ... ale neznáme další fakta a možnosti.
To, že jste hledala, to znamená, že důvěra z vaší strany také nebyla 100%...
Jednou tu byla nějaká debata nad "virtuální nevěrou" - je to o pohledu na věc. Jedná se o flirtování nebo nevěru fyzickou? Máte možnost ukončit vztah a bez větších potíží přežívat nějakou dobu za své a ve svém? Jsou dokonce páry, které mají nějaké "dohody" co se týče vztahů...
Nevěru neuznávám a osobně bych ve vaší situaci hodně dlouho přemýšlel... mám děti, hypotéku, nemám možnost jen tak odejít...
Asi bych doporučil nejprve rozhovor s manželem/partnerem - celé to probrat a zhodnotit aktuální stav vašeho vztahu a jeho budoucnost. Pro osobní porovnání zkuste nejprve papír a tužku - sepsat plusy a mínusy...
Ahoj,
myslím si, že vztah dvou dospělých lidí založený na nedůvěrě nemůže fungovat. Asi mu moc nevěříte, když víte, že přes fb si s někým píše a tráví čas na seznamkách. Věřte, že kdyby mezi vámi fungoval vztah tak jak má a měli se rádi. Neměli by ste čas trávit čas na seznamkách a kontrolování partnera, co děla na fb. Rozhodně se z jeho strany nejedná o žádný žert, jak vám tvrdí. Nýbrž o taktiku, jak vás ukolébat, když už jste mu na všechno přišla. Úplně obyčejně si za vašimi zády hledá někoho jiného. Promiňte mi ten výraz, ale vy jste pro něho jen přestupní stanice. Sama jsem podobnou situaci zažila. Prostě z nějakého důvodu, který zná on sám, s vámi už nechce být. Víte co bych buď vámi udělala já. Jednoho krásného dne bych mu pěkně od plic řekla co si o něm myslím a potom bych za ním i vztahem s ním řádně zavřela dveře.
Věřte, že vám bude líp bez něho. Člověku, který zklamal vaši důvěru, jak sama píšete, stejně nemůžete věřit. Někdy je lepší žádný partner než ledajaký. Hodně štěstí a statečnosti posílá Kopretina
Flirt je jedna věc, nahánění na seznamkách věc druhá - bohužel, ta se už nezmění líbil se mi zde názor ten abyste si založila fiktivní profil, vydržela to dotáhnout až do konce, kdy se sejdete a tam ho nakopat rovnou do řiti. Sama uvidíte, kam až je schopný zajít, třeba má jen plnou pusu namachrovaných "keců" a ve finále by se stáhl. Mě osobně by vadilo i to, ale alespoň uvidíte, jak se věci mají. Držím palce.
To je strašná, ale opravdu strašná blbost. I chlap, který je ve vztahu spokojený, může flirtovat jinde. Stejně tak žena samozřejmě. Do určité míry v tom nevidím nic špatného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.