Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhled do rejstříku trestu jiné osoby

Od: majlu2 odpovědí: 6 změna:

Za jakých podmínek mohu nahlédnout do rejstříku trestů jiné osoby? Lze to vůbec?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
27.02.15 12:26
hodnocení

0x

ne nejde.

hodnocení

0x

Pokud ti dotyčná osoba předloží svůj výpis.

buss
hodnocení

0x

Ano, když ho ochotně předloží. Ale ne vždy je tam vše, otázka pro koho byl vystaven.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

O rejstřík trestů cizí osoby lze zažádat s plnou mocí dotyčné osoby.

Rejstřík trestů je NEVEŘEJNÝ rejstřík, o výpis tak může požádat pouze dotyčná osoba nebo její zmocněnec.

rambo5*
Doplnim, plna moc musi byt uředně ověřená.

irenaullmannov
hodnocení

0x

Dobrý den,

letos 18. března mi náhle zemřel dlouholetý partner (ročník 1942) a já jsem se náhodou dozvěděla, že byl ve výkonu trestu (a prý několikrát). Od té doby nemám klid, protože neustále přemýšlím, s kým jsem to vlastně tolik let žila (18 let). Na mě byl velice hodný, laskavý a milý, chápající, nic nenasvědčovalo, že v jeho minulosti byly nějaké problémy a já pořád nemohu uvěřit tomu, co jsem slyšela. Ráda bych věděla pravdu a byla klidnější. Jestliže byl ve výkonu trestu, tak bych se chtěla dopátrat toho, za co byl vlastně zavřený a kolik let. Vím, že to není nic ku prospěchu pro širší veřejnost, ale pro mě je to celkem důležité vědět, kdo vlastně byl můj milovaný muž, přestože je již po smrti, ale pro mne by hodně znamenalo, vědět kdo to vlastně byl. Stejně tak pátrám po tom, kolikrát byl ženatý, protože jsem slyšela ze stejného pramene, že byl dokonce několikrát ženatý. Byly to pro mě rány tak hrozné, že pokud to někdo nezažije, tak asi nemůže pochopit, co to se mnou udělalo. Od té doby jsem nesoustředěná a moc smutná a neustále myslím na to, co je vlastně pravda. Velice by mi pomohlo, kdybych o něm věděla více. Já jsem ho vlastně pořádně neznala a teď mě to mrzí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]