Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dna a obsah purinu

Od: rtepdlogrtep® odpovědí: 4 změna:
Nevíte, kolik purinu obsahuje maso z nutrií a zda je vhodné pro lidí s onemocněním DNA. Dočetl jsem se akorát, že zvěřina a kraličí maso nelze - obsahuje dost purinu a proto s touto nemocí nekonzumovat. Děkuji za odpovědi a info.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na otázku odpovědět neumím, ale připomnělo mi to, že příští týden je židovský svátek - purim *pivo*

hodnocení

0x

S touto nemocí se nemá konzumovat žádné maso a když,tak pouze v minimálním množství.

Dobré rady.

hodnocení

Mně se jedná o odpověď na otázku v zadáni. Jen tak na okraj co vím já, ovoce obsahuje 1 - 10 kakaový prášek 300, maso např. od 8 - 60 , dočtu se přesně kolik vepř. hovězí atd ale nutrií maso tam není - možná někdo na nějakých stránkách něco najde nebo dá odkaz

zepe*
hodnocení

0x

Dnu mám a beru prášky purinol takže nemusím se omezovat co jím.ono při dně bez prášku se moc dobře člověk nanadlabe :)

Jinak dobré články ZDE

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]