Ziji s pritelem je biologickym otcem nasi dcery,ale v RD je zapsan muj manzel.Pritel mě vyhazuje z domu a rika ze pujdu bez male.Ma trestni minulost a i kouri marihuanu,ale na to nemam dukazy.Jakou ma sanci,aby mi malou vzal?Dekuji za odpoved
Dobrý den, kde má biologický otec důkaz, že je otcem dítěte, když NENÍ zapsán v RL? Nejprve by musel soudně žádat o určení otcovství. Udělá to? Myslíte? Přítel vám vyhrožuje. No to jste si tedy vybrala partnera.
Klid...Nemá na vaši dceru žádný nárok.Musel by jedině podstoupit zkoušku otcovství,a to zrovna není laciné.Pokud ještě k tomu nežije spořádaným životem,tak co řešíte...V rodném listě je manžel,tudíž je manželova a hotovo dvacet.Stejně vás pouze balamutí,o dceru by nebyl schopen se postarat.
Nějak nerozumím, proč s ním žijete, a co na to otec dítěte-váš manžel? Asi má do toho taky co mluvit, když je dcera podle zákona jeho.
marika*
Protoze ze zacatku se ke me choval uplne jinak,ale ted posledniho pul roku se jeho chovani zmenilo.Navic kdyz odejdu k rodicum tak mě najde ziji ve stejne vesnici a umim si predstavit co by udelal.Kamaradky nemam takze nemam kam s detmi jit.Manzel o vsem vi a stoji pri me ze dosveci,ze jsem dobra mama.
Buďte v klidu, i kdyby se testem octovství prokázalo, že je otec on, tak pochybuji, že ji svěří do péče feťáka - ano, pro mne je pravidelný a častý uživatel marjánky stejný feťák, jako uživatel pervitinu - s kriminální minulostí. Maximálně ji uvidí pár dní v měsíci a ještě bude platit - tím bych mu s úsměvem kontrovala.
A samozřejmě od něj odešla, a to ještě dnes - nikdy nevíte, co taková osoba udělá. Sbalit sobě i malé nejzákladnější potřebné věci a přechodně být třeba u rodičů nebo kamarádky.
Nejdřív by musel podat žalobu na určení otcovství a musel by se udělat genetický test. Úřady změní otce v rodném listě jen pokud to je v zájmu dítěte. A v zájmu dítěte asi moc není mít za otce feťáka. Marihuanu lze zjistit z moči při pravidelném užívání i za 1-3 měsíce. Tedy by musel až 3 měsíce nehulit, aby byl test čistý. To nejspíš nedá. Pokud začne dělat problémy, okamžitě na OSPOD nahlásit to, že je fěťák.
Co jste na něm proboha viděla? Feťák a trestní minulost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.