Nejste přihlášen/a.
Že má zájem? Řekla mi, že je to dobrej nápad. Jenže není příležitost to nějak posunout dále, zítra jsme domluveni jít se podívat do muzea, ale připadá mi to takové divné, nevím kdy jí to říct nebo ji třeba vzít za ruku nebo nevím?
Teď jsi mě zviklal. Já celý svůj život žiju v domění, že když dva jdou spolu a dělají spolu nějakou činnost, třeba koukají do vitrín nebo na plátno, tak je to rande. Jak si představuješ rande ty? Co jí chceš říct? Proč? Jste spolu, tak si to užívej. Je úplně jedno, jestli ji za ruku vezmeš nebo ona tebe. Jeslti ji pozveš na kolu nebo jí jen koupíš lízátko. Rande je o tom, že se dva sejdou a jsou spolu. Nic nevymýšlej a nic jiného za tím nehledej.
Užij si to. A nebuď zbytečně hyperaktivní!
Dobrý den, tak, zájem tam bude. A snad větší o Vás, ale možná chce jít jen do muzea a nemá s kým. Muzeum je dobrá volba - teplo a klid i málo lidí. Ovšem, tam budete potřebovat obě ruce volné, protože musíte slečnu bavit a budete široce gestikulovat rukama, jak budete popisovat co tam vidíte a co o tom víte. Nastudujte si problematiku muzejních exponátů předem, ať potom můžete uplatnit znalosti. Za ruku ji zkuste vzít při odchodu z muzea a dokud bude oslněná tím výkladem a inteligencí. Zdravím!
P.S. Nevolte muzeum technické nebo politických událostí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.