Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledání parnerky - jít do toho nebo ne?

Od: patrick* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, teď v srpnu my bude 17 let, mám za sebou první ročník střední školy, udělal jsem řidičák na A1, ale myslím že to pravé jsem ještě nenašel. Prostě se nemůžu rozhodnout, jestli si mám zkusit najít parnerku, když je mi teprve 17, protože jsem i všiml sestřiny zkušenosti která má přítele a "musí" s ním být prakticky pořád. a v tom je ten problém, já se nechci takhle "zavazovat" k nějaké partnerce, ale zároveň mám chuť už přijít o panictví, zkusit to konečně, jaké to je... krom toho jsem dolňák, takže mně vzrušují spíš nohy a zadečky. co byste my poradily Vy? děkuji předem za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

4x

No, Patriku, poradila bych ti najít si partnerku, která bude odpovídat tvým představám a nebude tě "nutit se zavazovat", jak tomu kouzelně říkáš *smich* Druhá možnost je najít si někoho, kdo bude mít společné zájmy, abyste mohli být co nejvíc spolu a zároveň se necítili omezovaní, tak to ostatně většinou u hledání partnerů bývá.. ;) A k tomu, co tě vzrušuje - to už je snad skoro i nadbytečná informace... Tak ať najdeš tu pravou :)

fany08*
hodnocení

3x

Až potkáš tu "pravou" , nějaké myšlenky a obavy ze závazků tě přejdou a budeš s ní chtít být také pořád. Pokud si nejsi jistý, nespěchala bych...

hodnocení

2x

zkouset a zkouset, a pouzivat kondom :)

jo, jo, přesně tak a těch kondomů do zásoby *placni* a neztratit je!

candymann*
hodnocení

0x

ahoj...tak se nevazej...zajdi na privat(s ochranou))

nilanerda*
hodnocení

0x

Záleží na tom jestli ti jde o vztah nebo jen o to přijít o panictví. Pokud chceš vztah tak nezáleží na tom kolik ti je, protože někteří potkají svou opravdovou lásku už i ve školce. Ani nejde o to co vlastníš, ale pouze o to co chceš. Vztah není o tom být svázaný jeden druhým, ale také o volnosti: jaký si to uděláš takový to máš - prostě záleží na vzájemné domluvě. Můžeš mít volnější typ vztahu, aby jsi měl čas i na své zájmy. I holky určitě budou chtít strávit nějaký čas se svými kamarádkami nebo v nákupním centru bez partnera. Když tvé sestře se něco stane neznamená to, že je to i tvůj případ. Každý jsme jiný a taky od života a lásky čekáme něco jiného.

hanszimmer*
hodnocení

0x

Pokud hledáš vztach v 17 letech je to normální a není to špatný určitě když budeš dobře hledat najdeš nějakou holčinu cháputě že jse nechceč nějak uvazovat a že máš svoje zájmi ale věř tomu že ona taky kamošky nakupováví atd takže spolu bude te trávit 3/4 dny v týdnu a uvidíš časem rozejít jse mužeš vždy. A pokud ti de jen o to přijít tak je to jednoduchí řešení jak oblbnou kteroukoliv holku a pak na to vlítnou jo nezapoměn na ochranu nebo zjistit zda bere prášky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]