Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám zdravotní problem od 10let mám jen 1varle.Jelikož jsem měl rakovinu.Nyní bych chtěl rodinu, na spermiogramu sem byl a vše dobrý.Ale co mě zajímá zda když mám jen jednu, zda je zaručený pohlavi.myslím jsi že mužu mit jen kluka.dekuji za info
0x
Dobrý den, také budu jen parafrázovat jednu hlášku: "Když já ty požáry nemám rád, ale horší už je snad jen, když se v rodině narodí holka." Zdravím!
doplněno 26.02.15 11:13:Jak již uvedeno - nula je špatná, jedno stačí, dvě jsou normál a tři nebo více je nežádoucí (málo prostoru a také by nebyl už takový přehled).
0x
A proč zrovna jen kluky, proč ne jenom holky?
Na základní školu jste chodil? Co jste se učili v biologii? Pohlaví dítěte sice určují výhradně spermie, ale to neznamená, že každé varle vyrábí jeden druh. Takže šance na jedno či druhé pohlaví je úplně stejná jako u jedince, který disponuje oběma varlaty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.