Nejste přihlášen/a.
Zdravím, před týdnem mi páčili osmičku a dali mi tam stehy. Bolelo to strašně a časem to ustupovalo ale jen velmi pomalu. Dnes jsem pocítil nějak hořko na jazyku tak jsem se podíval a z té rány tekla žlutá tekutina, když jsem to trošku zmáčknul tak ještě víc. Předpokládám že je to zánět a mám jít k zubaři nebo se nemám strachovat a samo to odezní? Díky moc
Můj zubař říká, že si mám ránu vyplachovat čajem z šalvěje. Dobře mi to pomohlo. Váš problém musí vidět zubař, aby nedošlo k ještě větší komplikaci. Přeji brzké uzdravení.
Marvuša, mi zase zubař zakázal čímkoliv vyplachovat. Pravil, že by se povrch rány rychle zahojil, zatáhl a uzavřel by šurvajs v ráně. Ten binec, který musí ven.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.