Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest po vytažení moudráku

Od: martas01 odpovědí: 10 změna:

Zdravím,
chci se zeptat, zda má někdo z vás zkušenosti s několikadenní silnou bolestí o vytržení moudráku. Teda nebyla to zrovna jednoduchá extrakce, rostl mi podélně do sedmičky takže se musela zoržíznout dáseň a vypáčit ho. Už jsou to dnes 3. den a stále to celkem dost bolí. Je to normální? Jak dlouho ta bolest ještě bude trvat? Předem díky za odpovědi

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janplinto*
hodnocení

1x

Po vytržení osmičky jsem strávil osm dní na Ibalginu 400. Před půl rokem šla ven vedlejší sedmička - ani jeden prášek. Osmičky jsou už holt takové. *nevi*

hodnocení

0x

když rostl tak blbě, je to normální.. Já měl jeden ze 4, corostl pod 7mičkou - tuším tak 5 dnů jsem byl mimo neschopný života. Manželka měla vysekávanou a ještě snad půl roku jí lezly zbytky kořene ven... vůbec jsem jí to nezáviděl.

wanesa*
hodnocení

0x

Počítejte tak týden a potom by se to mělo zklidňovat.Já jsem po vyttržení moudráku kde mě taky museli řezat dostala rovnou preventivně antibiotika.Tak zajděte raději k zubaři,jestli se vám tam nedělá zánět.

hodnocení

0x

Tento zákrok,dle Vašeho popisu nebyl zrovna standart,proto vyšší bolestivost,nebo jste trochu víc cipmrlich nebo obojí!

kutululu
hodnocení

0x

Mám venku už 3 osmičky a nikdy mne nebolely ani po odeznění injekce. U Vás je to možná zapříčiněno tím, že máte rozříznutou i dáseň a také to může být tím, že se vytvořilo tzv "suché lůžko". To se vytvoří, když si z rány vysáváte krev, saháte si na ní jazykem a nebo intenzivně vyplachujete ústa. Bolest je tímto o mnoho delší a rána se nehojí tak jak by měla. To ale jen pouze v případě, že nemáte ránu zašitou.

martas01
hodnocení

Už mě tolik nebolí ta dáseň ale udělali se mi v puse 2 velké boule které bolí jak četr. Doufám že to časem odezní. Leduju to a vyplachuju, čistím si normálně zuby a koušu na druhou stranu. Snad to přejde do týdne pokud ne tak zajedu asi opět k zubaři

kutululu

Kde se Vám udělaly ty boule? V ráně po extrakci nebo někde kolem? Mohou to být pouhé afty, ale také klidně zánět.

martas01

Jedna je v místě vpichu injekce a druhá tam kde kouká ta nit kterou mi ti sešili. A z té teče nejspíš hnis když ji zmáčknu takže asi zánět tedy?

sarkass

Pokud tam máte boule, rozhodně bych neledovala, kdyby tam byl zánět, chlad ho mnohem více rozvíří.

Myslím, že pán už po dvou měsících doledoval a na tu osmičku už si ani nevzpomene*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]