Nejste přihlášen/a.
Já už newim co mám dělat. Pokaždý když si najdu přítele, tak se se mnou za chvíli rozejde. Neustále dokola mi všichni vyčítaj, že se do noci nevracim domů a jsem s kámoškama a nakupujem a myslej si, že jsem jim nevěrná. Tolikrát sem vysvětlovala že ne. A oni mi nevěří. Sice jsem párkrát nevěrná byla ale pořád jsem svého přítele vždy milovala. Nikdo mě nedokáže pochopit, že si chci taky trochu užívat a ne sedět doma stát u plotny. Mám na ty chlapy asi smůlu. Nevíte, jak bych mohla docílit tomu, aby mě pochopili?
Jasně, že vím, jak toho docílit! Najděte si takového, který má stejný názor a pohled na věc, jako Vy. Takového, který se do noci nebude vracet domů, párkrát Vám bude nevěrný, ale bude milovat Vás.. Jistě především Vy sama budete mít pochopení proto, že si chce trochu užívat a nesedět s Vámi doma. Budete se k sobě bezva hodit!
No, take by jsem Vam neveril, nastesti to doma nemusim resit. Najdete si pritele pro volny vztah, an inzerat se Vam urcite nekdo ozve. Chlapu, co si chteji uzivat a mit volnost najdete dost, jen asi malo z nich bude takto chtit zit cely zivot.
Myslim, ze Vas chapou a proto se s Vami rozesli. Mozna na zacatku vztahu si s potencionalnim pritelem zajdete na dvojku a tam mu reknete jak si vztah predstavujete. Bud odejde hned, nebo jste trefila jackpot
Katkaz, "nevytahujte si tady triko". Podle toho co píšete, bych Vás typovala na dívku, která marně touží někoho vůbec potkat. "Svého přítele jsem vždy milovala a byla mu párkrát nevěrná".. Tohle vyprávějte holkám ve své třídě. Typuju tak mezi deseti dvanácti lety. Ale klídek, zde jste byla pochopena a u té plotny rozhodně nestůjte, spíše pomozte mamince s nádobím.
Definuj "taky trochu užívat". Mít holku, která se po nocích válí bůhvíkde s bůhvíkým, moc chlapů nechce. Ona je jedna věc užívat si (třeba v pátek, a to taky nemusí být pořád), a pak užívat jako někteří moji nezadaní známí 4x do týdne. A nejvíc trojčí právě ti, co nechtějí být "doma u plotny", ti se snaží urvat ze všeho nejvíc, aby nic nezmeškali.
Užívej si, ale nečekej, že ti během pařeb a souložení s jiným bude po boku stát skvělý chlap, co počká, až se vyřádíš, vynakupuješ a tak dále. Už jen to vyjádření, jak jsi ho opravdu milovala, ale přitom jsi klidně sexovala s jiným, je fakt komedie.
Toto je opravdu nemilé. Možná by stačilo trošku předělat priority. Stálý partner vám asi nebude tolerovat noční výlety za zábavou a nevěru. Většina chlapů chce mít ženu jen a jen pro sebe, proč by se měli o vás dělit s někým dalším? Nebo vám by se líbilo, kdyby váš přítel měl další milenky? Až toto pochopíte, možná že si přítele konečně udržíte.
Chlapi hledají většinou jiný typ ženy pro život.Žena co tráví volný čas nákupy a je málo doma, často chlapy odrazuje.Třeba se jednou takový najde co bude i rád chodit s vámi,ale potrvá to.Zamyslete se kde byl problém,měli jste s bývalými společné zájmý?vyčítali Vám jen tu jednu věc?jak jste trávili volný čas?...a pak na to příjdete jestli to bylo v nich nebo ve Vás.
wamp - máte naprostou pravdu. Jednoduše řečeno, je to další z tzv. zkušebních dotazů pod nickem anonyma, který se konejší těmito dotazy pod různými nicky a čeká, jak a co zase "rádcové" budou odpovídat či tvořit, prostě se tím baví... Těchto jednoduchých dotazů je zde relativně dost, a odpovědi rádců jsou proto také jednoduché a hlavně rychlé, které není třeba hledat na internetu..
Myslím,že si nedělá srandu.Dnes přece některé ženy chtějí rovnoprávnost a sedět doma s partnerem do toho nepatří.Chtějí mít své zájmy a flirtovat s jinýma(když to dělají chlapi,tak my taky)sedět s holkama po kavárnách a tlachat...a čekají že najdou fungující vztah a pak se diví,že to nějak nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.