Nejste přihlášen/a.
Proč místo ignorování neřekne rovnou, že o mě nemá zájem?
A neřekla Ti to už někdy na rovinu? U mě nastupuje ignorace v případě, že jsem svoje mínění dala jasně najevo, ale on to ne a ne pochopit a je vlezlý. Ono pro některé "nemám zájem" znamená "třeba jednou někdy...". To je pak těžké.
Na druhou stranu - není ignorace vlastně projevem nezájmu? Vcelku výřečný, řekla bych. Co je třeba ještě říkat na rovinu, když to říká ignorace sama za sebe?
A nebo nechce ranit. Ale to bychom museli vědět podrobnosti.
Víš, ono je těžké říct někomu, že o něj nemám zájem. Někomu je to velice trapné, dotyčný se také necítí nejlíp, buď je mu to líto, nebo se urazí. Tak Tě ignoruje, a myslí si, že Tě to trkne samo, protože se říká: Chytrému napověz, hloupého trkni. Tím nechci ale říct, že jsi hloupý.
Lépe se člověku říkají příjemné zprávy, než odmítnutí. To jen kdysi Plavci z plných sil pěli: A já tě nechci, a já tě nemiluju a já tě néémám rád...
Smiř se s tím, jak už Švejk říkal, hezké holky jsou všude. Jistě poznáš nějakou další. Kdo ví, co se téhle honí hlavou a nemá cenu kvůli ní smutnit. Jaga.
Já si myslím, že ti to řekla. Jen tys neslyšel. Bylo tady několik dotazů dívek, co mají dělat, když je kluk stále otravuje a ony mu řekly ne. Všichni jsme radili ignoraci. Ignorací ti jasně dává najevo, že nechce až tak, že nechce cokoliv říkat. Nechce vysvětlovat, bránit se.
Vůbec nijak. "Koně můžeš dovést k řece, ale pít ho stejně nedonutíš"
S těma děvkařema to máme taky stejný Ale, že já bych pro ní udělal první i poslední, aby se mnou byla štastná, nikdy bych jí nepodvedl apod. to jí vůbec nezajímá...
I když ji miluješ, tak to ještě neznamená vzájemné souznění, když toto nejsi schopný akceptovat tak se nediv ignorace. Kdybys ji opravdu moc miloval, tak budeš ctít její názor i byť tě bolel. Láska někdy fakt bolí a moc. Proto je to LÁSKA
Vím, miluji Tě a Ty mě nechceš, a nic s tím neudělám, ale byl bych sám sobě cvokem kdybych Ti to neřekl, prostě je to tak.
Hlava je vzhůru, rovná záda, odcházíš středem... a potom, třeba mít hlavu v polštáři, sám. A chlap.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.