Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi to holka neřekne na rovinu?

Od: alexc odpovědí: 20 změna:

Proč místo ignorování neřekne rovnou, že o mě nemá zájem?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

4x
Ignorovat je mnohem ucinnejsi, nez cokoli rikat. Jakakoli komunikace muze byt povazovana za zajem a davat pocit nadeje.
faithoncemore*

Přesně řečeno.

joo
hodnocení

1x

Ženy takhle fungují. Zvykněte si na to nebo přejděte na stejné pohlaví. Nic s tím do konce života jiného neuděláte.

joudic*

pod to se podepisu :)

majsterjoe*
hodnocení

0x

Možná o tebe zájem má, jen nemá odvahu ti to říct,

a nebo proto, protože je to ženská. Sama neví, co chce.

filip17*
hodnocení

0x

težko říct, nikdo z nás ji nezná, důvodů může mít stovky..zeptal bych se jí

mj*

Já třeba jsem se jí ptal a neodpověděla mi na to .

hodnocení

0x

A neřekla Ti to už někdy na rovinu? U mě nastupuje ignorace v případě, že jsem svoje mínění dala jasně najevo, ale on to ne a ne pochopit a je vlezlý. Ono pro některé "nemám zájem" znamená "třeba jednou někdy...". To je pak těžké.

Na druhou stranu - není ignorace vlastně projevem nezájmu? Vcelku výřečný, řekla bych. Co je třeba ještě říkat na rovinu, když to říká ignorace sama za sebe?

A nebo nechce ranit. Ale to bychom museli vědět podrobnosti.

hodnocení

0x

Třeba takové věci na rovinu říkat neumí. Nemá k tomu asi dostatek odvahy. Proto se uchýlila ( pro ní) k jednoduššímu řešení a beze slov.

hodnocení

0x

Víš, ono je těžké říct někomu, že o něj nemám zájem. Někomu je to velice trapné, dotyčný se také necítí nejlíp, buď je mu to líto, nebo se urazí. Tak Tě ignoruje, a myslí si, že Tě to trkne samo, protože se říká: Chytrému napověz, hloupého trkni. Tím nechci ale říct, že jsi hloupý.:)

Lépe se člověku říkají příjemné zprávy, než odmítnutí. To jen kdysi Plavci z plných sil pěli: A já tě nechci, a já tě nemiluju a já tě néémám rád...

Smiř se s tím, jak už Švejk říkal, hezké holky jsou všude. Jistě poznáš nějakou další. Kdo ví, co se téhle honí hlavou a nemá cenu kvůli ní smutnit. Jaga.

hodnocení

0x

Já si myslím, že ti to řekla. Jen tys neslyšel. Bylo tady několik dotazů dívek, co mají dělat, když je kluk stále otravuje a ony mu řekly ne. Všichni jsme radili ignoraci. *hej* Ignorací ti jasně dává najevo, že nechce až tak, že nechce cokoliv říkat. Nechce vysvětlovat, bránit se.

doplněno 25.02.15 16:14:

Vůbec nijak. "Koně můžeš dovést k řece, ale pít ho stejně nedonutíš"

alexc
hodnocení

Se Vám to říká...

alexc
hodnocení

0x
A co udelat aby ten zajem mela?
mjnmdfwef

Jsem na tom stejně, jen mě ignoruje a nemluví se mnou, ale na děvkaře letí :///

alexc
hodnocení

S těma děvkařema to máme taky stejný :( Ale, že já bych pro ní udělal první i poslední, aby se mnou byla štastná, nikdy bych jí nepodvedl apod. to jí vůbec nezajímá...

jpp

Hochu, už se té holce nedivím, že tě ignoruje. Vzpamatuj se, čím dříve, tím lépe pro tebe.

mjnmdfwef

Jak to myslíš? jinak ta úvodní otázka není moje , ale máme to stejné.

jpp

Odpovídal jsem tazateli. Bohužel se to zařadilo jinak.

alexc
hodnocení

A v čem se jí nedivíte? Co je na mě špatnýho?

dam*

I když ji miluješ, tak to ještě neznamená vzájemné souznění, když toto nejsi schopný akceptovat tak se nediv ignorace. Kdybys ji opravdu moc miloval, tak budeš ctít její názor i byť tě bolel. Láska někdy fakt bolí a moc. Proto je to LÁSKA

Vím, miluji Tě a Ty mě nechceš, a nic s tím neudělám, ale byl bych sám sobě cvokem kdybych Ti to neřekl, prostě je to tak.

Hlava je vzhůru, rovná záda, odcházíš středem... a potom, třeba mít hlavu v polštáři, sám. A chlap.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]