Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Textař Jaroslav Jakoubek

Od: artus odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, nedávno jsem se dozvěděl, že text úžasné písničky " Nějak se vytrácíš, má lásko" napsal Jaroslav Jakoubek, textař, o kterém jsem nikdy před tím neslyšel. Tento textař není ani na Wikipedii. Neví někdo, jaké další texty tento určitě pozoruhodný textař napsal? Zjistil jsem o něm jen to, že psal šansony a zemřel v roce 1993.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x
artus
hodnocení

Díky, je zajímavé, jak malou publicitu má má tento člověk (na rozdíl od některých textařů typu "řemeslo vyneslo, desky má,eskyma) *nevi*

hodnocení

2x

Já sbírám nahrávky Václava Neckáře a nějakým způsobem,ani už nevím od koho,jsem se dozvěděl,že 3 písně,které nevyšly ani v kolekci VN jsou na CD s prostým názvem Jaroslav Jakoubek.Dalo mi to dost práce ,ale CD jsem sehnal v bazaru asi před 2 roky.VN tam opravdu měl nějaké jinde nezveřejněné písně a jinak tam jsou i jiní zpěváci.Přikládám obrázky CD.

Textař Jaroslav Jakoubek
Textař Jaroslav Jakoubek #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]