Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o pomoc. Hledám a nikde nemohu najít text jedné staré písně. Nevím proč, ta melodie se mi nečekaně vynořila v hlavě spolu se vzpomínkou na dětský tábor, kde jí na kytaru hrával náš vedoucí.
Z textu si bohužel pamatuji jen kousek. Jestli se najde někdo kdo si ji pamatuje a dokáže ten text doplnit, byl bych moc rád a předem vám děkuji.
( třeba aspoň kousek)
Část textu :
U nohou mi leží Pietro vlčák hravý
a jak ten čas běží on je nedočkavý
až mé kroky domů z ciziny ho povedou ...
Pietro vlčák hravý..."Tak tuhle písničku si K. Effa složil sám, když se z Itálie vracel krajinou švýcarských hor a přes zničená německá města zpátky domů do Čech
Ano děkuji, to jsem si na netu také našel, ale rád bych znal text té písně. Neznáte ho někdo?
Děkuji, jste poklad
Ptal jsem se už i jinde, ale nikdo mi neodpověděl. Filmy si nestahuji a nevím jak jinak se k tomu textu dostat.
No moc tam v tom filmu toho nebylo, tak alespon tohle jsem Vam z toho filmu vystrihl a ulozil. Pokud by byl problem to stahnout, tak vam to dodam jinak.
uloz.to/...
U nohou mi leží,pietro vlčák dravý,
jak čas tady běží,je už nedočkavý,
až mé kroky domů, z ciziny ho přivedou.
Když se v mysli rojí, náhlé vzpomínání,
jeho oči? teskné rozjímání,
pohledem svým věrným, na mé tváři spočívá,
Ref: Uši staví neposeda,Pietro vlčák náš,
větří štěstí, že se blíží návratu můj čas.
Měsíc se toulá sám, na cestu svítí nám,
vracím se domů, ale psa nemám...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.