Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci zde napsat o chování své přítelkyně. Jsme spolu necelý měsíc a je úžasná, je chytrá, je zábavná a dokáže se odvázat ale občas se mi zdá taková plachá. Nevím, co mi zatím tak říkala tak minulost má normální, ale někdy mi fakt příjde že ji někdo v minulosti musel ubližovat - fyzicky nebo psychicky. Na začátku jsem na ni často viděl že je smutná tak jsem se ji snažil rozveselit a zabralo to. Nějaký čas to bylo uplně v pohodě. A teď se stalo že mi polila notebook, tak jsem se šel na něj podívat a ji to uplně vhnalo slzy do očí a řekla "Ublížíš mi?" Tohle mě fakt dostalo nejvíc. Bože, proč bych ji měl ubližovat? Nejsem žádnej sadista ani násilník a nikdy jsem nebyl. Fakt už mě do dožralo a musím něco dělat, tohle fakt není normální. 24 letá normální holka.
Normální 24-letá holka se ti určitě po měsíční známosti nebude detailně svěřovat se svým osudem. Taková důvěra se získává mnohem déle. Ale možná jsi promeškal příležitost. Když tě to dožralo, tak jsi na ni mohl uhodit, co tím vlastně myslí. Třeba by se ti v té chvíli svěřila. Ubližovat druhému člověku se dá mnoha různými způsoby a to, co jeden považuje za ubližování, může druhý vnímat úplně jinak. Základem vztahu je komunikace a pokud ta bude fungovat, tak se časem jistě všechno dozvíš.
Připadá mi, že jí asi táta doma řezal a nejspíš i její mámu za každou blbost a ona si teď myslí, že je to normální - tedy přesně to co říkáte. Těžko řict, tohle by dokázal rozklíčovat jen psycholog a to by musela samozřejmě chtít. Jinak platí, že základem je komunikace, holky často čekají, že chlap něco (cokoliv) pozná z neverbálních projevů, ale on to prostě nepozná, musí se to prostě vysvětlit a to zas holkám připadá chlap natvrdlý. Je to složitý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.