Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr kytary

Od: zdenalll odpovědí: 3 změna:

Zdravím jsem začátečník a chtěl bych si zakoupit elektroakustickou kytaru a mám takový dotaz po čem se mám dívat aby tam byl tento efekt pokud je to možno takto nazvat. Je to v části 1:35 děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bluesman
hodnocení

0x

To není efekt, to je prstama :)Prostě je to technika hraní.

sunset*
hodnocení

0x

Kytara musí mít snímač/e a výstup = správně chceš elektroakustiku. Potřebuješ dál kabel s jacky 6,35 a zesilovač s reprákem (kombo). Kovovější a "drátěnější" zvuk dělá snímač a vliv má i tloušťka a materiál strun.

Tady je použit taky reverb, podle posledního ztlumeného brnknutí 2:11 je tam hezky slyšet. Tedy efekt zvaný hall nebo reverb, dají se sehnat komba s reverbem nebo lze koupit samostatně krabičku.

jirkasvidrnoch
hodnocení

0x
Ahoj, já používám efekt "chorus", který se dá nastavit tak, aby takto zněl. Jirka bandzone.cz/escape

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]