Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedobrovolne otcem

Od: funcolor* odpovědí: 22 změna:
Dobry den vsem prosim o radu,poznal jsem divku se kterou jsem nel druhy den 3krat sex,behem dalsich 2dnu jsem poznal ze je divna a ne uplne v poradku a bral nohy na ramena ale zacal psychicky teror pres telefon,treba30krat dene mi volala atd.Kdyz jsem prestal reagovat a vynul si tel tak byl tyden dva pokoj a potom mi zacala psat ze je semnou tehotna,upozornuji ze me tvrdila ze otehotnet nemuze,psala to i do sms a tak jsem nemel ochranu(hloupost ted uz vim) ale nechce mi to nijak dokazat fotkou z ultrazvuku nebo papirem od doktorky jen mi vyhrozuje ze si to necha ja budu platit atd.To by bylovto nejmensi ale to ze bude mit ona me dite to bych neskousnul ale at se vratim k tomu co jsem chtel.Tak zacnu datumama Sex jsme meli 21.ledna a uz 4.unora mi poprve napsala ze he tehotna,ze to na sobe citi a 17unora mi psala ze to ma potvrzeny ze byla na ultrazvuku a ze je v 6tydnu .Ja nevim jestli je to mozny nebo ne nevim jak zjistit pravdu,mimochodem jsem zjistil ze na skol(je ji 20let) vypravi ze ceka dite s nejakym Kamilem,zajima me jestli je mozny cokoliv zjistit necele 4Tydny ultrazvukem? Potom me zajima jestli to tyden po styku muze divka na sobe poznat? Dalsi vec je jak se proti tomuhle muzu branit,mam primo ve zpravach od ni ze nemuze otehotnet,podvedla me a nevim co ma vsechno za lubem,myslim ze to na me chce jen hodit prosim poradte co z toho co pisu je a neni mozne dekuji za odpovedi

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

Týden po styku těhotenství na sobě nepozná žádná. Já myslím, že Vás tahá pěkně za nos, ale čistě teoreticky - pokud by s Vámi otěhotněla a rozhodla se, že si dítě nechá, pak s tím neuděláte vůbec nic. Oznamte jí, že až se dítě narodí, podáte žalobu na určení otcovství. Testy prokáží, zda jste skutečně otcem Vy. Pokud ano, budete mít svá práva i povinnosti určené soudem, ať už Vám řekla cokoliv. Je dobré přistupovat i k sexu odpovědně. Nejen k vůli nechtěnému početí, ale i k vůli pohlavním nemocem.

repkin*

Ale zajímalo by mne, jak by to dopadlo, kdyby na ní podal trestní oznámení pro podvod a někdo to s ním skutečně sepsal. *smich* já se snad smíchy rozbrečím ... jo tímhle si snad projde každej chlap jednou za život ... doufejte, že už se to nebude opakovat ;)

funcolor*
hodnocení

Myslite ze muzu podat trest.ozn. mam v esemeskach jasne nekolikrat rikala ze otehotnet nemuze v dalsich sms pise ze brala prasky do vanoc atd.vse co mi pise a ja se s nekym poradim tak se dozvim ze sou to uplny blbosti,tak co muzu a nemuzu?Opravdu mi to kazi naladu ze me z toho boli zaludek

Ta ženská to nemá v hlavě v pořádku, ale - jaképak nemůže otěhotnět? Takhle to neuhájíte ani omylem. Pokud sexujete, těhotenství hrozí vždy! Jediná spolehlivá antikoncepce je acylpyrin mezi koleny. Teď už vám akorát mohu držet palce, ať to pro vás dobře dopadne a budiž vám tato situace poučením do budoucna. A pokud skutečně budete otcem, postavte se k tomu jako chlap.

hodnocení

5x

Jelikož jste šel s dívkou dobrovolně, tak jste podstoupil riziko se stát otcem a jelikož jste nepoužil ochranu, tak toto riziko bylo velice velké. Dobrovolně jste přijal riziko se stát otcem. Dívka vás označí za otce a zákon jí dá za pravdu. Potom už jen genetické testy a soudní tahanice. V této fázi nevidím žádné východisko. Za každou rozkoš se musí platit.

eulalie*
hodnocení

5x

17. února byla na ultrazvuku a už je v 6. týdnu těhotenství? Však jste sex měli 21. ledna, tak si to vypočítejte, že to je jaksi časově nemožné, že. A opravdu se mi nezdá, že by po měsíci od styku bylo něco vidět na ultrazvuku... Zachovejte chladnou hlavu, dívce naznačte, že pokud vás bude nadále otrovavovat esemeskami, tak je to stalking, je to snad na ti nějaký paragraf. Pokud by došlo k tomu, že je opravdu těhotná, tak jak radila Kapkanaděje, zbývá jen soud na určení otcovství. Když by se potvrdilo, že jste otcem dítěte, tak holt jste zplodil potomka, a máte k němu povinnosti i práva. A příště si dávejte moc dobrý pozor na to, s kým lezete do postele. Ono to není jen si zašpásovat, ale také převzít pak na sebe odpovědnost za případné otěhotnění partnerky, či chytnutí nějaké té pohlavní breberušky a skončit s ní u venerologa.

hodnocení

5x

tak podle datumů čtvrtého byla zhruba ve čtvrtém týdnu, tedy jí nepřišla očekávaná menstruace, udělala si test z moče a zjistila těhotenství. sedmnáctého by pak byla zhruba v šestém týdnu a to už se na ultrazvuku dá vidět činnost srdíčka embrya. jestli může týden po sexu poznat, že je těhotná - tady se asi budou názory lišit podle zkušeností, nicméně znám ze svého okolí ženy, které prý těhotenství poznaly už před vynecháním menstruace... no, otázka je, nakolik to opravdu poznaly a nakolik bylo přání otcem myšlenky. na druhou stranu v důsledku oplodnění probíhají v těle hormonální změny, takže klidně je možné, že některé ženy jsou vůči těm hormonům citlivější, než jiné *nevi*

jinak pokud je slečna opravdu těhotná a vy jste v uvedené době s ní souložil a to navíc bez ochrany (takže sám jste se případnému těhotenství nijak nebránil), tak samozřejmě je možné, že jste otec. pak vám nezbývá nic jiného, než vyčkat, jak se situace vyvine. jestli je slečna opravdu těhotná a nevymýšlí si, jestli nepůjde na potrat nebo spontánně nepotratí či jestli vás oficiálně uvede jako možného otce (musela by přes soud, pokud vy sám s otcovstvím nesouhlasíte). no a u soudu se už běžně řeší testy otcovství, které je potvrdí nebo vyvrátí a podle toho se pak zařídíte dál. buď otcem nebudete, a potom můžete vše hodit za hlavu nebo otcem budete a bude potřeba dohodnout alimenty na dítě, na matku, podíl na péči o dítě. ale pokud je situace taková, jaká je a možných otců je víc, tak bych se tím teď nezabývala, kdo ví, jak se vše vyvine.

mahan

lesi2311,nevím jak jste přišla na to ,že,4února byla slečna ve čtvrtém týdnu když tazatel píše ,že sex měli 21 ledna do konce ledna zbývá 10 dní plus 4dny únor tak to je 14 dní a 17psala slečna i Vy že je těhotná 6 týdnů pokud počítám tak to je 31 dnů a šest týdnů je 42 dnů.Pokud opravdu byla těhotná 17února 6 týdnů tak ne s tazatelem ale s někým jiným.Proto tazateli radím buďte v klidu pokud si slečna dítě nechá tak si nechte udělat genetické testy.

sunset*

Ovšem týden těhotenství se počítá od poslední menstruace a ne od soulože.

délka těhotenství se počítá od poslední menstruace, takže už v okamžiku otěhotnění bývají ženy zpravidla ve druhém-třetím týdnu těhotenství (individuálně dle délky menstruačního cyklu) ;)

hodnocení

3x

klid a nohy v teple holka vás tahá trošku za nos, ale pro Vás to bude pro příště pěkné ponaučení

mmm*
hodnocení

3x

Tak to je vychcandíra, lže jako když tiskne. Je to k smíchu co na vás zkouší, jestli je v jiným stavu, tak musela být už před sexem s vámi. Sex jste měli 21. ledna a 17 ledna měla potvrzený, že je v 6týdnu? Vždyt to nejsou ani 4 neděle! Vidím to tak, že byla s někym v jiném stavu, který jí odmítl tak potřebuje nějakýho z prominutím vola, aby tomu dělal tátu. Vyběhněte s ní co nejdřív, zjistěte si taky s kym spala před vámi. Řekněte jí jakmile nepřestane vyhrožovat, že půjdete na policii.

repkin*

I o takových případech jsem nejednou slyšel. BOD

funcolor*
hodnocení

Diky za rady jen doplnuji ze pocitat umim ale slysel jsem ze se to tehotenstvi pocita i jinak treba od posledni menstruace atd. Takze by mohlo byt teoreticky mozny ze muze byt v 6tydnu,jak to muzu zjistit,muzu za jeji doktorkou ale ta mi urcite nic nerekne tak jak nam zjistit pravdu a jsk se muzu branit,doplnuji ze neni psychicky v pohode ale je hodne divna,radsi bych se ji priste vyhnul

Přesně tak. Pokud jste měli sex 21. ledna a 17. února byl ultrazvuk, tak by byla v cca 6. týdnu. Ale dokud nemáte testy otcovství, tak buďte v klidu, slečna je zřejmě hysterka (aspoň dle Vašeho popisu), tak možná straší bez toho, aby něco měla, a zkouší to. Zatím raději ale šetřete, protože pokud se dítě narodí a bude opravdu Vaše, může po Vás chtít alimenty zpětně za dobu těhotenství. A nejen to, také výdaje (či jejich část) za kočárek, postýlku a další větší položky.

Na některém z ultrazvuků se dá zjistit datum početí plus mínus tři dny, řekněte jí, že pokud je tedy dítě Vaše, tak chcete chodit na ultrazvuky s ní, a pak se můžete zeptat.

Vyhýbat se jí samozřejmě můžete také, ale zkuste si také představit, že to možné dítě je opravdu Vaše - ani kvůli němu se nechcete překonat?

funcolor*
hodnocení

Ne ani kvuli tomu malemu se nemohu prekonat protoze ona je blazen,je agresivni a nic nez ona ji nezajima,bojimse co by mohla vychovat z toho maleho

A když v tom toho prcka necháte, jen s ní, tak se bát nebudete? Trochu nelogické, právě svou aktivitou byste něco mohl změnit. Ale je to Vaše svědomí, jestli Vás nebude trápit, tak to udělejte, jak chcete. Já bych vlastní dítě nějakému bláznovi jen tak nechat nemohla.

Ale to trochu předbíháme, pořád je ve hře možnost, že slečna fabuluje a zkouší to.

ahold

Trochu divné počítání.

21.1.-17.2. je 28 dní. To jsou 4 týdny - nikoli 6.

hodnocení

0x

slečna to má v hlavě asi trochu pomotaný řek bych jí že otec nejsem a at mi neotravuje no a kdyby se to narodilo a ona stále otravovala požadoval bych testy otcovství

řek bych že jen zkouší vydírat poslal bych jí kamsi a a přestal na ní absolutně reagovat

funcolor*
hodnocení

Takhle jsem to vyresil dnes uz nevim co jineho udelat

hodnocení

0x

Vše už tu bylo řečeno, jen bych dodala, že ve Vašem případě, bych měla spíš starost, zda jsem nechytla nějakou pohlavní nemoc. Nebo máte v sms také to, že je dotyčná zdravá, jako důkaz? Testy HIV se doporučuje podstoupit 2 - 3 měsíce po rizikovém styku. Možná budete nakonec rád, když z toho bude "jen" zdravé miminko..

asd1
hodnocení

0x

Nejspíš tě jen tahá za nos. Ale těhotná být může. Byl bych v klidu, chtěl bych test otcovství. Kvůli klidu s ní můžeš zajít na kontrolu - tam se dozvíš jestli je opravdu těhotná nebo jen kecá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]