Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod částky z Fio na Fio a okamžitý výběr

Od: smiler odpovědí: 7 změna:

Dobrý den.Dnes Neděle (volný den) potřebuji přeposlat z mého učtu Fio bank na učet Fio Bank kolegy.A ten si hned potřebuje částku vyzvednout z bankomatu.Je to časově možné tak v jednom dni když jsou oba učty Fio?

Tady já ted pošlu obnos z Fio na jiný učet Fio ten by tam měl být okamžitě? a kolega by chtěl hned pak provést výběr?Nevím zda tak rychle to vůbec jde a ještě v neděli.Má cenu se o to pokoušet?Kdyby to bylo pozdějí zítra atd..už je to bezpředmětné.

Děkuju

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je to možné. Převod je otázkou několika vteřin a z automatu může vybírat. U automatu je pravděpodobně malé zpoždění,ale to si nejsem jistý. Fio banka takový převod umožňuje.

doplněno 22.02.15 11:54:

Před 15 lety tam zpoždění bylo. Teď jsem takový výběr nepotřeboval a technologie šla dopředu. Fio je doce operativní a pokud půjde o jejich bankomat, tak bych se přikláněl k tomu, že to půjde. Otázka je jiné bankomaty.

doplněno 22.02.15 19:23:

Tak se jen opět potvrdilo, že moje volba Fio banky byla správná. Dva roky jsem srovnával jednotlivé banky, než jsem se před 3 roky rozhodl pro změnu. Nezklamala *ua*

smiler
hodnocení

O ten bankomat mi právě jde tam mám také pochybnosti.Aby to nezkoušel do večera a nic...I tak moc děkuju za odpoved.

uska*
hodnocení

0x

Převeďte minimální částku na zkoušku a pošlete kolegu k bankomatu na čekanou. Pokud to vyjde, odešlete zbytek.

nikdo*
hodnocení

0x

Určitě toto jde u MBanky. U FIO pokud vím ne. Jsem sám zvědavý, jestli to tu někdo bude vědět najisto. Dejte vědět, jak to dopadlo.

smiler
hodnocení

Peníze jsem mu přeposlal má je na učtě, jak se hned dozvím výsledek zda jdou vybrat ještě dnes dám hned vědět.Poukd to nepujde tak trochu zklamání...Tím pádem to že je to během vteřiny převedené z učtu na učet ztrácí smysl když s tím nejde nic dělat dál.A peníze jsou tam jen virtuálně na "parádu".Ale nechcme se překvapit do 2 hodin budu vědět, a napíšu.

smiler
hodnocení

Tak jen potvrzuji peníze bylo možno vybrat okamžitě !

mate59
hodnocení

0x

Dobrá zkušenost.Palec nahoru!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]