Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nakupoval někdo přes ticketmaster.com/.de?

Od: lynzway odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, dnes jsem si poprvé zakoupil lístky na koncert do Berlína na serveru ticketmaster.de/...

Jelikož jsou to moje první koncertové lístky mimo čr, tak doufám chápete, že jsem trochu nervozní.
Za lístky jsem již pomocí platební karty zaplatil a také jsem si připlatil dodávku lístků za 24 Euro (ano, kapsa mne bolela, ale co bych pro oblíbenou skupinu neudělal).

Na FAQ píší, že lístky příjdou do 2 pracovních dnů, při stížených podmínkách déle. S tím, že když nepříjdou do 7 pr. dní tak máme volat na linku.

Proto jsem se chtěl zeptat, jestli máte někdo s tímto serverem zkušenosti? Za jak dlouho vám lístky přišly? Platí těch sedm dní i pro Čechy?
Dík předem za jakékoli rady;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Buď naprosto v klidu.

Lístky jsem na tomto portále nekupoval, ale protože nabízejí takový velký rozsah akcí, tak to bude seriozní společnost.

Já kupuju lístky na festivaly a koncerty v Rakousku a přes rakouský portál na prodej vstupenek.

Když jsem si objednal včetně odpravy tak si myslím že do týdne vždycky došly, naposledy v obálce DHL.

Kontroluj si e-mail, mě se tam objeví potvrzení o zaplacení toho, co jsem si objednal. Takže přes víkend to musíš vydržet a příští týden ti lístky odešlou.

Takové společnosti si hledí nově získaného zákazníka úplně stejně, jako stálého zákazníka co nakupuje každý měsíc.

A ještě něco: někdy je možné lístky vyzvednout na pokladně před začátkem koncertu. Takovou službu občas také nabízejí a platí se za ni v řádu jednotek EUR. Ale rozumím, že na první zahraniční koncert je lepší cestovat s listkem v kapse už z domu.

Na koncert které kapely jedeš?

lynzway
hodnocení

Ahoj, díky moc za odpověď, moc jsi mě uklidnil. Jsem tu trochu byl mimo. Jedu s kamarádem na Fall Out Boy ;)

beronika*

Dobrý den,

můžu se zeptat, jak to nakonec s lístky dopadlo? Nakoupila jsem totiž v listopadu 2015 lístky na koncert Coldplay, který se koná v červnu 2016 a ještě je nazačaly vůbec distribuovat :(. Takže nechápu, proč to tak trva a jsem z toho nervózní.

Za odpověď moc děkuji.

Veronika

Ahoj.

Odkud jsi lístky objednávala?

Určitě máš nějaké potvrzení objednávky a doklad o zaplacení.

Napiš jim prosbu o prověření stavu objednávky a pokud do pár dnů neodpoví, tak jim zkus zatelefonovat.

Není normální aby shrábli peníze a neposlali vstupenky.

Začni okamžitě jednat a požaduj odpověď.

Co využívám nákup vstupenek ze zahraničí, tak se mi toto nestalo. Když si vybírám vstupenky, tak se stane, že vstupenky nejsou dostupné, protože termín prodeje je nastaven třeba na 4měsíce před konáním koncertu.

Ale jinak jestli si objednám vstupenky 3měsíce před koncertem a nebo 14dnů před koncertem, tak vždycky nejpozději druhý pracovní den mám potvrzení objednávky. Třeba za tři dny mi přijde potvrzení že dostali platbu a odesílají vsupenky. A nejpozději do týdne mám vstupenky doma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]