Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou vám nepřijemné vaše tělesné projevy?

Od: fsskzurso odpovědí: 7 změna:

Nemám přítele. Jenom kamarádku a známé. Můj věk plus mínus 20. Před kamarádkou je mi hrozně trapné, máme-li třeba společný večer, díváme se v posteli na film (bydlíme spolu na bytě), když mi třeba kručí v břiše, když piju třeba kolu a krknu si (samozřejmě se omluvím), nebo si třeba prdnu (to už je extrém, který se snažím minimalizovat). Nesvá jsem třeba jenom, když je ticho v tom filmu a já musím hlasitě polknout. Nevadí mi tyto projevy u kamarádky, to vůbec, ale když je to u mě, šíleně uvnitř trpím, jestli to třeba neslyšela, co si o mě myslí a tak. Máte to také tak?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Domnívám se, že na vině je Vaše malá sebedůvěra. Píšete, že u kamarádky Vám to nevadí = ona se zřejmě občas takto projeví. Vadí to snad jí? Podle všeho ne, protože jinak by svoje projevy tutlala a byla by tak nesvá jako Vy. Pokud se stane, řekněte omluvně "promiň" nebo "pardon", a dál to neřešte. Až byste měla přítele, partnera, manžela... to byste teprve žasla nad škálou zvukových a jiných projevů. My to doma bereme jako legraci. Pravda, máme spolu odžito 30 let. Ale neřešíme to, a když, tak se zasmějeme.

culdabulda1*
hodnocení

1x

z popsaných projevů neumím fyzicky ovládnout jenom kručení v břiše, ale i to se dá zmírnit tlakem na břicho. Krkání a prdnutí ovládnout jde, u nás doma to bylo samozřejmé.

doplněno 20.02.15 20:13:

- můj partner to sice neřeší, ale mně je to protivné, i když mi nezbývá, než to tolerovat. Za "srandu" to nepovažuju, mám holt takovou výchovu.

doplněno 20.02.15 20:29:

- nic ve zlém, já jsem vlastně jenom chtěla říct, že to ovládnout jde.

Ale to my máme taky výchovu, to se nebojte ;), jenom jsme to po letech přestali hrotit, když jsme doma sami. Jasně, ze začátku jsem se tvářila přesně jako "právnica" Chýlková v nesmrtelném Dědictví, ale prostě jsem se na to vykašlala. Tohle jsou malé věci, ve společnosti se samozřejmě chovat umíme a v soukromí tyhle drobnosti přehlížíme.

danys*
hodnocení

0x
Když se u toho nepose..., tak v tom žádný problém nevidím.. Je to lidský

2kedar*
hodnocení

0x

Tééda... Fakt nechápu, proč si sám vyrábíš problém.

Vždyť je to všechno lidské. A pokud to protějšek nepochopí, pak je chyba spíš na její straně. :)

hodnocení

0x
To mi připomnělo vtip, jak chlap sedí v hospodě a nahlas si prdne. Aby zvuk zamaskoval, tak zavrže židlí. Nakloní se k němu štamgast od druhého stolu a říká mu: "úplně jinej zvuk co?" :D
Ze všeho jmenovaného by mi u druhého vadilo jen takové to chlapské říhání, kdy to tahají až z paty a stejně hlasité prdění. Jinak to prostě k lidským projevům patří a nestojí za stydění se a navíc se říká, že jeden prd je lepší než tisíc doktorů, takže si z toho fakt nic nedělejte.

hodnocení

0x

Nemáš proč se stydět. Děje se tak každému člověku a je jedno, jestli je to třeba český ministr, nebo anglická královna.

Jen se s tím prostě nechodí na veřejnost. Ráda to nemám, u sebe ani u druhých a snažím se to potlačit. Kdyby to náhodou nevyšlo, řeknu: Pardon, nemohu za to, že se stalo.

Pokud to nedělá někdo naschvál a neukazuje trapně, jaký je hrdina, nevadí mi to. Tělesné pochody probíhají v každém z nás. Jaga.

A pro odlehčení: Klečí chlápek u potoka, kartáčem drhne svoje rifle a brblá si: Dneska už nemůže člověk věřit ani sám sobě. A to jsem si chtěl jenom prdnout! ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]