Nejste přihlášen/a.
Přítelkyně si myslí že jsem jí podveld a podvádím v zaměstnání s jinou ženou. Jde o to že jsem měl v přátelích na facebooku spolupracovnici a sem tam jsme si napsali. Jsem veselé povahy a takový bavič,teda to o mě tvrdí jiní lidé.
Problém je v tom že jednou před odpolední směnou jsem napsal na facebook : Jak se těšíš do práce? ale je to myšleno ironicky,,protože odpolední směnu nemáme oba rádi . Takhle jsem ji vždy napsal,když mělo dojít na odpolední.
Jednou když jsem ji psal, jak se těší do práce,tak jsem zahlídl na facebooku obrázek dvou milenců s textem mám na tebe chuť a poslal jí to, ale spolupracovnice ví že to není tak myšleno,protože takovích hlášek mám v práci spoustu, ví že to je z legrace. Bohužel si to přečetla moje přítelkyně a ted už náš vztah není takový jaký byl. Nevím jak ji to dokázat že to takhle není a že mám oči jenom pro ni.
No... to jí asi nedokážete. Ženské jsou na takové blbé vtípky citlivé. Nechápu, co vás (muže) k tomu vede, dráždit kobru bosou nohou. Můj syn to dělá taky, v létě se oženil se svou láskou, se kterou chodil 10 let, ale neustále je obklopený "kamarádkami". Podle mě ještě nedospěl, a Vy taky ne. Veselý bavič, no jak se to vezme, Vaše přítelkyně se asi moc nebaví.
Presne co jste napsala, tak jakobych to psala ja.... Udelal jste poradnou hloupost a nedivim se vasi pritelkyne, ale..Duvod k rozchodu to rozhodne neni, promluvte si s ni o vasi hlouposti a reknete ji, ze podobnou kravinu uz delat nebudete.Byt ni, tak bych to asi od vas chtela slyset..
Vase chovani mi legracni rozhodne neprislo..Hodne zdaru!
Když máte oči jen pro svoji přítelkyni, proč tedy flirtujete se svojí spolupracovnicí? Pokud jiné ženě pošlete cokoli s textem - mám na tebe chuť, pak se nedivte, že jste ztratil důvěru své přítelkyně. Těžko ji budete získávat zpět. Vám to přijde jako legrace, ale Vaše přítelkyně nemá v tomto zřejmě stejný smysl pro humor, jako Vy. No, ani se jí nedivím...Kdyby to bylo obráceně, jistě byste též nebyl v klidu, pokud Vám na přítelkyni záleží a máte jí rád..
To jste holt pos*al. Ted to neni na vas. NEOMLOUVEJTE se. Reknete jak to bylo, reknete to pouze jednou, budte u toho asertivni a veskere dalsi debaty na toto tema okamzite odmitejte. Pak je to 50/50, bud to prijme a bude vam verit, nebo ji to nahloda a zanedlouho se rozejdete.
Ale on chce vztah zachránit, a problém řešit. Vaše řešení povede jedině k rozchodu. A neomlouvejte se? On něco posr*l, ne ona a nemá se omlouvat? No rada nad zlato!
Jak jsem pochopil, tak se jednalo jen o značně neinteligentní vtip. Jestliže je ya to nutná omluva, tak pouhé "promiň" musí naprosto stačit. Bude-li se omlouvat a chovat tak, že něco provedl, dojde jeho partnerka k naprosté jistotě, že něco provedla a k rozchodu to povede tak nebo tak. Nebo hůř, zůstanou spolu a ona mu to stále bude mít za zlé a jednou to proti němu vytáhne. Chce-li vztah "zachránit", nesmí jí dát pocit, že se na něj může za něco zlobit.
já sem podobný povahy ta moje už si snad zvykla
jinak todle žádný babě nevysvětlíš furt v nich hlodá červ žárlivosti
moc možností nemáš bud si nebudeš dělat legraci--holý nesmysl
najdeš babu chápavější povahy - to asi taky neklapne
nebo budeš v tom žertování obezřetnější
věř že ze mě by tvou přítelkyni asi trefilo
Dobrý den,
No to jste udělal pěknou krááávovinu. A vtip? Blbej vtip! Ztratil jste důveru, ani se nedivím a velmi těžko ji budete získávat nazpátek. Teď už to nedokážete, že to bylo nevinné. Vždycky ta nedůvěra tam bude. To že kolegyni napíšete, jak se těšíš do práce ještě jde vysvětlit, ale obrázek milenců se slovy "mám na tebe chuť" neokecáte ani omylem!
Bude to chtít každopádně čas a hooodně šlapat brázdu. Přítelkyně mého kamaráda taky na mne hrozně žárlila, tak nás kamarád představil, aby jsme se poznali a bylo to pak v poho. Dnes jsme kamarádky. Ale netuším, jestli to v takovém případě je vhodné. U nás to bylo krapec jiná situace.
Přeji hodně štěstí.
Dobrý den, mě by docela zajímalo, jestli si takto "vesele" píšete i se svojí současnou přítelkyní a jestli jste veselá kopa i doma. Znám lidi, co doma jsou jak kakabusi a ve společnosti srší smíchem. Tak se zkuste zamyslet nad tady tímto.
Obrázek dvou milenců a hláška "Jak se těšíš do práce", tak to je flirt jak vyšitý. Ale flirt není nevěra, že. Myslím si, že vztah s vaší přítelkyní jste si docela pokazil, nevěru jí asi hned tak nevymluvíte. A jestli se vám to někdy podaří, tak už váš vztah nikdy nebude takový jako předtím.
Svou partnerku máte rád, tak proč se chováte jako malý kluk? To, co Vy pitomě nazýváte legrací, berou ženy naprosto vážně. Vyvarovala bych se podobných srandiček.
Podívejte se na to obráceně: Zjistil byste, že vaše partnerka posílá kolegovi ze své práce obrázek milenců s textem "Mám na tebe chuť". Co byste si o tom myslel? Domníváte se, že byste se tomu zasmál, jak je ta vaše ženská vtipná a hodil to za hlavu? Omyl! Začaly by ve Vás hlodat pochybnosti, jak to doopravdy je. Když si tohle dovolí poslat kolegovi, něco mezi nimi zaručeně bude.
Stejné je to u ní. Asi bych Vám taky přestala věřit. Vím, v některém zaměstnání se nechají dělat srandičky, ale tohle už je za hranou.
Nechte to být, čím víc byste vysvětloval a hrabal se v tom, tím byste jen přiléval oleje do ohně. Ta Vaše by si myslela, že s kolegyní opravdu něco máte, když se v tom pořád nimráte a mluvíte o tom.
Časem se to třeba urovná. Ale kvůli Vaší pitomosti /a třeba se na mě i zlobte, tohle se nedělá/, jste si svou vinou pokazil jinak pěkný vztah. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.