Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
prosím o radu. Měla jsem v přátelích na FB jednoho kluka, který mi napsal SMS, abych si ho přidala. Seznámili jsme se na jednom koncertu a trochu si povídali. Zjistila jsem ale, že ho tam nyní nemám. A nevím proč. Neuvědomuji si, že bych si odebrala, nebo že by on. Bylo mi divné, že poslední dobu se mi nezobrazují žádné jeho příspěvky. A dnes, když jsem mu chtěla napsat k narozeninám (myslím, že je dnes má), tak jsem zjistila, že tam není. Nikde jsem nenašla, kdy a kdo zrušil přátelství. Jde to vůbec nějak zjistit? Nevím, proč by si mě dával pryč. Nic moc jsme si nepsali, naposledy jsem mu psala k Vánocům přání. Odpověděl, poděkovala jsem a to je vše. Je pravda, že jsme se nevídali, ale on má na FB cca 200 přátel, takže tam nemá jen ty, co opravdu zná osobně, narozdíl ode mě - on byl jediný, kterého jsem měla v přátelích mimo kámošky, pár příbuzných a spolužaček/žáků. Je možné, že jsem ho dala pryč omylem, jelikož jsem byla poslední dobou přihlášená hlavně na starém mobilu, který se mi někdy sekal. Nevíte,jak to zjistit, kdo koho smazal a kdy a jestli vůbec? Takhle se mu asi ani neodvážím napsat vše nejlepší k narozeninám, zvlášť, když si nejsem jistá, jestli je fakt má. A zároveň mně to mrzí, byl docela fajn...
Děkuji za rady a pomoc.
Ahoj,
mohl jsi zrušit facebook, a už nedělat nový profil, mohl jsi tě odebrat z přátel, žádné upozornění nedostaneš, že si tě někdo odebral, mohl jsi tě zablokovat, těch příčin může být několik.. Pokud máš jeho číslo není nic snažšího, než mu napsat a zeptat se, jestli to udělal a proč to udělal pokud ti na tom záleží.
Myslím, že to je tak, že si zrušil profil. Nejspíš dočasně.
Taky jsem přišel na FB o jednu příbuznou - a myslím, že v jejím věku to bývá, že si zruší profil. Protože jsme nebyli dlouho v kontaktu, nemohl být důvod mě blokovat. FB mi ukáže ve výpisu přátel, kolik mám celkem a kolik ztracených.
Že jsem byl vymazán bych se dozvěděl při nové žádosti o přátelství, za rok třeba
Jen nyní nevím, jestli má nějakou výhodu promazávat lidi, s kterýmu už nic neřeším, ani si nepíšu, jsou to třeba bývalí kolegové... vždyť mi nepřekáží a cena je stejná, nezáleží na množství.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.