Dobrý den, odjakživa jsem měla zespodu víčka malou kuličku. Nikdy mi nevadila ale dnes se mi zvětšila a jak přejíždí po oku tak mě to bolí. Jako ječné zrno to nevypadá. Chtěla jsem se zeptat co to je a jestli s tim mam jít za doktorem. Přikládám fotku. Děkuju za radu.
A já budu oponovat Jako ječné zrno to vypadá.Měla jsem jich bezpočet jako dítě.Mělo by se začít zvětšovat a bolet...Koupit tzv.černou mast,ta pomáhá na to,aby vřídek rychleji praskl.
eulalie*
Černá mast do oka? Ta tam nepatří...
natallik
myslela jsem že by to nemohlo být ječné zrno když už to mám odjakživa. počkám a když se to nezlepší zajdu k doktorce.
Zdravím, mám to samé, akorát na dolním víčku. Ne odjakživa, ale hodně dlouho to tam mám. Byla jsem s tím za oční, dala mi na to nějakou mast, ale nebyla si jistá, jestli to pomůže. Říkala, že by se to mohlo sice odstranit, ale mě to právě vůbec nevadí na tom oku. Tak říkala, jenom kdyby mi to vadilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.