Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Necítím nic při sexu

Od: karela odpovědí: 5 změna:

Myslel jsem že tenhle problém mají jen ženy. Je mi 23 a 3 měsíce mám přítelkyni. Je to moje první zkušenost s dívkou ale všechno ostatní funguje. Poslední tak měsíc je to víc intimní, přespává u mě občas a postupně to došlo až k sexu. A tam nastal problém. Ona je vpohodě a užívá si to no a já jsem vzrušenej už jakmile se začneme líbat, když na penis sahám já nebo i ona je také všechno vpohodě a pak zasunu a nic necítím. Přitom jí má dost úzkou, po zasunutí třeba prstu je ten prst skoro celý obepnut a cítím sebemenší hrbolek, a paradoxně po zasunutí penisu nic. Prostě ani nevím jestli jsem vevnitř nebo ne a to přitom při masturbaci nebo dotycích cítím vše normálně. Sex jsme měli asi 5x, stále je to stejné a tím že nic necítím mám i problém se udělat. Sice je to lepší než být za minutu ale když se 15 minut snažím a stále nic tak je to vážně zoufalý.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

0x

možná vám ještě neřekli, že ženská tkáň je v tomto místě velmi pružná a poddajná. Rozhodně měkčí a poddajnější, než ruka.

Zkuste partnerku položit na záda a potom až budete uvnitř, ať natáhne nohy a dá je k sobě. Taková poloha by vám mohla pomoci. Jednak že vy v té chvíli pojedete přes hranu její stydké kosti a za druhé, ona vám ho bude pevně držet mezi stehny.

hji
hodnocení

0x

Zkuste jednou vyměnit přítelkyni za přítele, možná pak budete při sexu něco cítit. Víte, není to vtip. Nepíšete kolikátá to je přítelkynně, jak to bylo u jiných a je vám vcelku dost let na to, abyste vwděl, co se svým penisem dělat.

buss
hodnocení

0x

Nezoufat a k sexuologovi.

tokaj
hodnocení

0x
Tady jsou zase rady. ..
vyzkousej lubrikační gel. Je mozny ze ti to bude příjemnější a dej tomu čas

mustang
hodnocení

0x
Tak jestli nevis ze jsi ve vnitr nebo ne , tak to je blby ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]