Nejste přihlášen/a.
Jako nezaměstnaný jsem dostal nabídku pracovat u pohřební služby. Když se omluvím, že jsem slabá povaha, budu vyřazen z evidence? Děkuji.
Musíte projevit dobrou vůli a zajít na budoucí pracoviště. Ukázat, že jste zájem měl, ale... Když budou vidět, že se nehodíte, určitě to ÚP pochopí. Ta namalovaná paní, která tam sedí, by to třeba taky dělat nemohla. Ale jinému to přihraje.
Ona ta smrt je pokaždé jiná. Když nám před lety doma zemřela manželova babička, dokázala jsem ji celou umýt a ustrojit do jejích svátečních šatů. Byla, jako když spí. Sousedem to mlátilo ve stodole. Prý se bránil, měl sedřené prsty a úplně srolovanou kůži na zádech, jak se snažil postavit. Oči vykulené a tekutina mu šla ze všech tělesných otvorů. Vlastní rodina ho nemohla ani upravit, všem bylo zle, zvraceli. A všechno pak bylo na pohřebácích. Takže on to opravdu každý dělat nedokáže.
Někdo si myslí - zvládnu to - a pak je to najednou děcko, nebo člověk přejetý vlakem nebo páchnoucí bezdomovec - a všechna předsevzetí, jak to zvládnu, jsou v trapu. Každý nevypadá jako když spí, smrt většinou lidi změní. Když se na to necítíte, rozhodně to neberte. Byl byste z toho ve stresu. Vedení pohřební služby to pochopí a poté jistě i ÚP. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.