Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádost o přidělení EORI

Od: ninaxyz odpovědí: 3 změna:

Vyplňuji žádost o registraci a přidělení EORI jako OSVČ. Nevím si rady s bodem č.11: zde žadatel uvede, zda jako takový má či nemá právní subjektivitu (vyloučení registrace hospodářských subjektů bez právní subjektivity – viz. výše) . Hrome, jakou mám teda právní subjektivitu, když jsem OSVČ a ne právnická osoba? Co s tím?:) Děkuji moc za případnou radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Tuším že jsem vyplňoval možnost nemám PS, ale už si to nepamatuju. Zeptal bych se na to při odevzdání žádosti

hodnocení

0x

Podle Wikipedie má právní subjektivitu každý člověk od narození do smrti. Ta otázka je tam nejspíš kvůli firmám, které v době žádosti nemusí ještě mít právní subjektivitu.

tesyk*
hodnocení

0x

Já když jsem to před měsícem řešil, tak jsem došel se živnolistem na celnici a paní u okénka to se mnou za pár minut vyplnila a bylo hotovo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]