Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Léky - doplatek

Od: karhan* odpovědí: 6 změna:

Milí rádcové.Už jste někdo doplácel letos za léky? Těšil jsem se, že když odpadly poplatky u lékaře a v lékárnách a navíc klesla daň, budu doplácet méně. Chyba lávky! Léky, konkrétně na tlak, které jsem měl vždy bez doplatku, stály dnes 120,-Kč a navíc se zpřísnily podmínky k získání bodů, které čas od času léky o trochu zlevnily. Takže asi tak.Jaké máte zkušenosti vy?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ronyx*
hodnocení

2x

Zkušenost osobní zatím nemám (léky kupuju zcela minimálně), ale dalo se to předpokládat, že léky zdraží. Bylo to tak zatím vždycky a u všeho - klesla světová cena ropy, ceny pohonných hmot zůstaly stejné, někdy i všší než dřív - protože zásoby, výrobce zdražil atd. U léků to bude (je) to samé - DPH klesne, ale výrobce hned zdraží - je potřeba vydělat co nejvíc ...
novinky.cz/...
zpravy.idnes.cz/...

hodnocení

0x

Mně léky naopak o 50% zlevnily.*ua* Gastro.

hodnocení

0x

Mojí mámě vyzvedávám léky v Maxu a tam nebyly poplatky ani před jejich zrušením.A teď udělali do konce března,že lidem nad 60 let hradí Max polovinu doplatku.Vzhledem k tomu,že vím kolik jsem doplácel předtím,tak je to pravda.Ale je to od 60let a zatím jen do března.Je to i na účtence.

hodnocení

0x

Brala jsem babičce Godasal. Nikdy tam poplatek nebyl, teď 19 korun. Není to sice moc, je to vesnická lékárna a asi bojuje o přežití. Stejně si ale příště nechám recept a vyzvednu jí to, až pojedu do města. Jaga.

hodnocení

0x

Zkuste někdy ve městěch jít jinam, než do Maxe. Marketing mají vymyšlen chytře, ale celkově je to jedna z nejdražších lékáren. Ale ten systém je tak složitej, že ani lékárna často večer neví, za kolik jim ráno některý léky přivezou, takže ceny se fakt můžou měnit každý den.

lidus*
hodnocení

0x

Včera jsem byla mile překvapená, můj lék na který jsem v březnu 2014 doplácela 460Kč /100 tablet, tentokrát sie podražili ale ZP hradí víc, můj doplatek byl pouhých 80Kč/100 tablet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]