Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jakou máte zkušenost s pojistkami na blbost? Máte nějakou sjednanou? Jste s nějakou maximálně spokojeni? Existují nějaké, které byste mi rozhodně nedoporučili? Na co si dát při sjednávání pozor a jsou nějaké výraznější rozdíly mezi pojišťovnami? Hodně mě zajímá osobní zkušenost, protože články na internetu mohou být z větší či menší části zaujaté.
Předem děkuji.
Nadřízení mě chtějí zaškolit na používání vysokozdvižných vozíků, se kterými jsem nikdy nejezdil a proto se chci nechat pojistit.
Dobrý den,
nejdůležítější je vědět na co přesně se chci pojistit a sdělit to své pojišťovně/poradci. Rozdíli mezi nimi až takové nejsou, budou tam trochu jiné limity plnění a jiné ceny, taky doporučuji si uvědomit jak moc velkou škodu můžete způsobit, když jsem ještě dělal fiančních služeb služeb, tak každý chtěl vždy jen to nejlevnější a nejmenší limit plnění a každého jsem upozorňoval, že nejlevněší neznamená nejlepší Viděl jsem několik přápadů, kdy pojišťovna uhradila škodu jen do výše limitu, ale pojištěný musel další nemalé peníze doplácet.
Dnes už se věnuji pouze investicím, ale hodně jsem spolpracoval s Allianz a Koopeartivou, někdy Generali, Koopeartiva vycházela většinou nejlíp i cenově i když byl navýšený limit, Allianz je sice dražší, ale plnili vždy nejrychleji.
doplněno 18.02.15 13:47:jentak: myslím, že to s tím, že na všechny škody jsou výluky trochu přeháníte, uzavřel jsem jich možná i 100 a nespočetněkrát jsem pomáhal i s jejich plnění a pamatuji si asi jen jeden případ, kdy se neplnilo.
Vezměte si jejich podmínky a dobře si je pročtěte. Nejen ty body, kdy budou plnit, ale hlavně takzvané výluky z plnění. To je kdy, z různých důvodů plnit nemusejí. Potom to chce trochu fantazie, představte si, co vše se vám reálně může stát, a jestli se na ten vámi vymyšlený příklad vztahuje plnění nebo ne. No a možná dopadnete jako já a několik mých spolupracovníků, kteří jsme nenašli jediný důvod, proč pojistku uzavírat. Na všechny škody způsobené zaměstnavateli, které jsme byli schopni vymyslet, se vždy vztahovala nějaká výluka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.