Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nakupovali jste přes Plebis.eu?

Od: nikc® odpovědí: 18 změna:

Dobrý den, kupoval jste někdo přes tuto firmu? Je to seriózní? Pokud ještě ne, zkusili byste si něco koupit, když je to polská firma se sídlem v Anglii? Je to asi riziko, ne? Zaujalo mě tam zboží, které jsem jinde neviděla, za dobrou cenu. Předem děkuji za odpovědi.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, neznám tento obchod, ale dle hodnocení se zdá býti spolehlivý. Problém vidím v tom, že se musí platit předem (dobírka není možná), lhůta dodání zboží je v rozsahu 8 - 40 pracovních dní a cena za dopravu, resp. i clo se snad zobrazí při objednávání (pokud ne, tak ji zjistíte asi až dodatečně). Přečtěte si i Obchodní podmínky (a tam odstavec V. Dodání). A zboží pochází z Asie. Zdravím!

opineo.pl/... plebis.eu/...

doplněno 18.02.15 12:33:

nikc - tak, co jsem z té polštiny poznal, tak jsou zákazníci spokojeni. Ale, já kupuji zásadně na dobírku. A pokud jde o nákup mobilu, tak na to pozor - měl by splňovat naše předpisy pro používání zde. U nákupu ze zahraničí to může být problém (o reklamaci nemluvě). Já bych si mobil z ciziny nekoupil.

hodnocení

Zdravím. Polsky jsme se ve škole neučili. Obchodní podmínky tam napsané nejsou, tak si radši koupím mobil v kameném obchodě. Díky Bene.

doplněno 18.02.15 13:39:

To mě taky napadlo, že kdoví v jakém jazyce by bylo menu a o reklamaci ani nemluvě. Líbí se mi tam véčka. Véčka už končí.

jirkaabrham
hodnocení

2x

Dobrý den.

Já jsem u nich nakupoval, nebo lépe řečeno zaplatil a nic nedostal.

dne 7.8.2015 jsem si u firmy Plebis objednal a zaplatil telefon, který už se nedalo jinde sehnat, protože to byl výběhový model. Byl jsem smířený s tím, že si na něj budu muset až 60dní počkat.

Telefon však nedorazil dodnes (15.11.2015) Když jsem se ptal kde se nachází, poslali mi pracovníci Plebis číslo zásilky a odkaz, kde bych ho mohl vysledovat. Zásilku jsem sice našel jako odeslanou kdesi z Asie, ale už nikdo včetně pracovníků Plebisu nedokázal najít, kde se momentálně nachází, natož kdy by měla dorazit do cíle. Chtěl jsem zrušit objednávku a vrátit peníze, ale po asi dvou týdnech mi odpověděli, že můžu objednávku zrušit teprve až mi telefon dorazí.

Takže nemám ani telefon ani peníze. Už bych si u nich nic neobjednal a ani bych to nikomu nedoporučoval!

doplněno 06.01.16 19:02:

Tak hrozba trestního oznámení pomohla, napsal jsem jim to taky do mailu a do týdne byly peníze zpět na účtu.

Pokud máte stejný problém, zkuste to. Držím palce.

klarae

Mám stejný problém pravděpodovně ve stejném časovém úseku. Objednala jsem 8.8. 2015. Telefon nemám a přestali semnou komunikovat. Absolutně bych nedoporučovala zde objednávat.

jirkaabrham

Zvažuji podání trestního oznámení na firmu Plebis, je zde někdo, kdo má stejný problém a chtěl by se k trestnímu oznámení připojit? Můj email je abrham.j@seznam.cz

kyssmer
Taky mam stejnej problem zrejme jen podvodnici ani cislo sem na ne nenasel ...

adam*
hodnocení

0x
Nenakupoval, ale také jsem kup zvažoval.

nicky
hodnocení

0x

V červnu jsem si objednala mobil. Přišel mi v srpnu a nebyl funkční. Déle než měsíc trvala komunikace jak a kam mám telefon poslat zpět. Nakonec mi zaslali adresu do číny. Telefon jsem poslala doporučeně - za 14 dní byl na místě. Dorazila mi doručenka koncem října. Dnes je 2 března a já stále nemám peníze ani telefon. Komunikace naprosto nulová, přehazují si mě jako horký brambor a nikdo nic nevyřešil. Dávám je k soudu. Jde o blbé 4 tisíce, ale jejich chování je příšerné.

Takže hláška - pošlete zboží do 14 dnů zpět a dostanete peníze - je výsměch.

jara1986

zdravim, me doslo zbozi sice v poradku, ale prilis pozde. Neveril jsem, ze mi zbozi dojede, tak jsem si jinde objednal jine zbozi. Zakoupene zbozi pres Plebis bych rad vratil, furt mi ale nechcou poslat adresu kde mam zbozi poslat a na druhou stranu se ho tam uz i bojim poslat, mam strach, ze ve finale neuvidim penize ani zbozi. Poradte mi prosim jak mam postupovat, pripadne, jak mam podat zalobu. Jadna se o mobil cca za 2800 dalsich cca 900 za clo a postovne ktere bych chtel take zpatky. j.petrucha@seznam.cz dekuji

andela
hodnocení

0x

Nedoporučuji s nimi obchodovat ,vlastni zkušenost: Dlouhá doba dodání, na konec přišel mobil který, nemohu používat nebot´nemá signál - nefunguje anténa, reklamace neřeší jsou to podvodníci !

steph
hodnocení

0x

POZOR! NEDOPORUČUJI! Tato firma je velice nesolidní. Je to 5.měsíců co jsem odstoupila od smlouvy (objednané zboží mi ani nedorazilo) a peníze mi na účet ještě nevrátili. Neustále se jen vymlouvají, ať čekám, že jsem v pořadí! Zvažuji, že na ně podám trestní oznámení.

mpk
Dobrý den,mám stejnou, špatnou zkušenost. Zboží zaplaceno, nic nedodáno. Čekám dva měsíce. Napsali, že mají dodací dobu 8 až 70 dnů. Ve smluvních podmínkách mají zcela jiné informace. 30 dní rozdíl...
Rozhodně nedoporučuji!
martina*
Dobrý den, mám podobný problém a ráda bych se přidala pokud budete podavat trestní oznameni. Prosím kontaktujte mě na email... kocka.martulenka@seznam.cz

zuzkaterry
hodnocení

0x

Mám jich už plné zuby. Už 60dní čekám a stále čekám. Pořád operují s až 70dny na dodání zboží, přitom jejich obchodní podmínky jsou úplně jiné až 40pracovních dní, což už je za mnou. Když jsem jim to připoměla emailem, tak jejich odpověď asi po týdnu byla: "Dobrý den, já nechápu, co máte na mysli". Pak už jen:

Dobrý den

Děkujeme Vám za Váš e-mail.

V případě jakéhokoliv dotazu jsme Vám k dispozici od pond do pátku od 8:30 do 15:30 hodin

Zde je adresa pro sledování Vašeho balíku na území ČR: postaonline.cz/...

A zde můžete sledovat Váš balík od chvíle expedice zásilky ze skladu ze zahraničí: 17track.net/...

Pokud se rozhodnete odpovědět, prosím nemazat historii korespondence. Tím se urychlí komunikace. Děkujeme

Příjemný den přeje tým plebis.cz

e-mail: objednavky@plebis.eu

Show original message

To si snad ze mě dělají blázny? Rozhodla jsem se, že odstoupím od smlouvy a budu požadovat vrácení peněz, jinak je zažaluji. Mám už toho jejich obchodování plné zuby.

jary
hodnocení

0x

Rozhodně nic u nich nekupovat. Může se stát, že budete ještě k počtovnému platiti clo a na telefon se čeká min. 2 měsíce. stačí si přečíst tyto recenze obchody.heureka.cz/...

milanjelinek
hodnocení

0x

Dobrý den,

rád bych všechny varoval před nákupem přes Plebis. V říjnu jsem si objednal u nich telefon, zaplatil a do dnešního dne nic nedorazilo.

Na maily odpovídá už jen automat. Navíc mi poslali jako že číslo zásilky, a to číslo je samozřejmě nesmyslné.

Přečtěte si i ostatní recenze.

Takže opravdu Plebis NE

Podvodníci!

mgrkarelsrac
hodnocení

0x

Hezký den,

horší firmu, ani jednání snad už na internetu nenajdete.

Komunikovat se s nima opravdu nedá. Na otázky proč půl roku

nepřichází objednané a zaplacené zboží odpovídá snad jejich automat.

Telefonicky se s nima nespojíte.

Asi brzo zveřejním průběh svého a zároveň určitě posledního nákupu.

Všechny varuju!

sk*

Mám stejnou - velice špatnou zkušenost s touto firmou. Objednala jsem si telefon, do cca týdne jsem odstoupila od smlouvy. Na to reagovali velice chaoticky, nebo vůbec. Když jsem jim napsala, že na ně podám žalobu, že mi po dlouhé době, kdy proběhlo plno mailů a upozornění, ještě nevrátili peníze, tak mi odpověděl automat, že se moje objednávka vyřizuje atd.. Nakonec mi přišel po půl roce mailové komunikace objednaný telefon, který jsem už nechtěla a u něj jsem ještě musela zaplatit clo. Moje chyba...měla jsem se podívat na recenze dříve, než jsem něco objednala. Příště si raději koupím telefon v kamenném obchodě, sice neušetřím pár tisíc, ale ušetřím si nervy! Nechápu, proč to tady v ČR někdo nehlídá a dávno nezablokuje tento internetový obchod. Také VŠECHNY VARUJI!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]