Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přání k narozeninám

Od: kecerad odpovědí: 2 změna:
Dobry vecer, prosim Vas o rychle rady. Ted jsem byla na FB a nekolik lidi,cca 8 preji 1 me nove spoluzacce vse nejlepsi. Na FB ale zadne upozorneni na narozeniny neni a svatek dle kalendare by mit nemela. Tak nevim,jestli ji to mam taky napsat. Nebo ne. Kdyby je mela,rada bych ji poprala,ale nechci se zas ztrapnit,kdyby je nemela. Mam proste napsat jen ,,vse nejlepsi preji nebo rovnou napsat,ze nevim jetli ma narozky,ale ze jsem si vsimla,zeji nekdo pral,tak se kdyztak pripojiji?
Co by bylo nejlepsi? Dekuji predem za pomoc.
doplněno 17.02.15 21:22: Omlouvam se za spatny nazev otazky. Odklikla jsem to drive,nez jsem chtela. Melo to byt Prani k narozeninam.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, napište tam: "Vidím, že asi dnes něco slavíš. Pokud tomu tak je, tak Ti také přeji vše nejlepší. Pokud tomu tak není, tak Ti to přeji stejně - to se hodí vždy." Zdravím!

doplněno 18.02.15 16:18:

Nemáte zač.

kecerad
hodnocení

Dobry den, dekuji Vam za odpoved. Napsala jsem to podobne jako Vy a myslim,ze snad docela dobry. Aspon mne se to libi,jak jste to vymyslel. Odepsala mi az dnes, ze mela narozky,ale na FB ze si to nedala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]