Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zazpívám ji písničku

Od: edsheeran odpovědí: 6 změna:

To co chci teď udělat přítelkyni jsem si dlouho trénoval. Když jsem ji viděl poprvé začal jsem o ní skládat písničku, ale nakonec skončila v šuplíku. Poslední měsíc jsem si říkal že bych ji ju mohl zazpívat, tak jsem ji vytáhl a dodělal, naučil se ji zahrát a zazpívat. Citím že teď je nejlepší chvíle to udělat. Jsme doma jen my dva, ona nahoře pracuje, tak bych za ní mlčky přišel s kytarou a odehrál to. Přesto mám trému že mi třeba vypadne text nebo cokoliv když se budeme na sebe dívat. Asi to dnes risknu, myslím že to je super písnička, hodně jsem se inspiroval u Sheerana tak mi držte palce ať se líbí a ať to nepokazím. Myslíte že to 18 holka ocení?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
O tom nepochybuj a upaluj za ní ;)

hodnocení

0x

Jdi do toho! A to si piš, že pokud je to holka chytrá, budeš mít úspěch. Držím palce! *palec*

hodnocení

0x

Podle mě skoro každá ženská to ocení. Na věku nezáleží. Ale jestli to ocení právě ta tvoje musíš tipnout sám.

doplněno 17.02.15 21:54:

No jelikož jsi se do teď neozval, tak to nejspíš ocenila a Ty si užíváš zaslouženou odměnu ;)

sunset*
hodnocení

0x

Jestli zpíváš stejně jako já, tak jí upadnou uši. Tak snad seš na tom líp...

tajemnak*

Dej vědět jak to dopadlo ;)

sonyboj*
hodnocení

0x

O-ou, já bych to nedělal. Netvrdím, že jí to nepotěší, ale je to jen chvilka a holky se rády kochají. Jestli jí chceš ohromit a potěšit, nahrej to a udělej video prokládané jejíma fotkama. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]